50 Bin TL'ye 2K'da üzmeyecek sistem önerisi

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
Bu bütçeye 5070'li sistemler var mıdır arkadaşlar? 2K'da üzmeyecek, uzun seneler yetecek bir sistem arıyorum. Ya da şimdilik beklemek daha mı mantıklı olur? Taksit imkânı olan sistemler varsa onlara da bakabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

En azından anakartın B650 yapsan yeter. RAM sonradan da eklenir.

Hocam B650 yapacak bütçem yok maalesef. Ayrıca teknolojilerden dolayı 5070 daha cazip geliyor bana onun için öneriniz var mı?

Hocam B650 yapacak bütçem yok maalesef. Ayrıca teknolojilerden dolayı 5070 daha cazip geliyor bana onun için öneriniz var mı?

Yani RTX 5070 için çok da bir mantık yok bence ama biraz bakınıp size geri dönüş yapayım.

GameGaraj sistemdeki anakartı B650M-R ve ekran kartını Palit RTX 5070 yap.

Son düzenleme:

Hocam 40-45 arası fiyatlara da 5070'li sistemlere denk gelmiştim bundan 1-2 hafta önce. Sizce o fiyatlara tekrar denk gelebilir miyim? Onun için bir süre daha beklemeye değer mi yoksa alıp geçmek daha mı mantıklı olur?

Gaming gecesi var 20 dakikaya. Bekleyin belki şansınız yaver gider.

20 dakika sonraki indirimde bir şey alamam maalesef. Yarın gidip kredi kartının borcunu yatırıp sonra bakacağım. Haftaya cuma belki bir şeyler denk gelir ne dersiniz?

Son düzenleme:

RX 9060 XT sistemi diyorsan yapıştır geç diyebilirim uygun fiyat 35-36 normalde.

Şu konuda yazılan özelleştirmeler falan iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…