Çatlı Reis
Hectopat
Daha fazla
Bu bütçeye 5070'li sistemler var mıdır arkadaşlar? 2K'da üzmeyecek, uzun seneler yetecek bir sistem arıyorum. Ya da şimdilik beklemek daha mı mantıklı olur? Taksit imkânı olan sistemler varsa onlara da bakabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
En azından anakartın B650 yapsan yeter. RAM sonradan da eklenir.
Hocam B650 yapacak bütçem yok maalesef. Ayrıca teknolojilerden dolayı 5070 daha cazip geliyor bana onun için öneriniz var mı?
Yani RTX 5070 için çok da bir mantık yok bence ama biraz bakınıp size geri dönüş yapayım.
Genesis Force | AMD Ryzen 5 7600 | 32 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
GameGaraj sistemdeki anakartı B650M-R ve ekran kartını Palit RTX 5070 yap.
Hocam 40-45 arası fiyatlara da 5070'li sistemlere denk gelmiştim bundan 1-2 hafta önce. Sizce o fiyatlara tekrar denk gelebilir miyim? Onun için bir süre daha beklemeye değer mi yoksa alıp geçmek daha mı mantıklı olur?
Gaming gecesi var 20 dakikaya. Bekleyin belki şansınız yaver gider.
20 dakika sonraki indirimde bir şey alamam maalesef. Yarın gidip kredi kartının borcunu yatırıp sonra bakacağım. Haftaya cuma belki bir şeyler denk gelir ne dersiniz?
Neden olmasın hocam forumda da bol bol gezin ki düşeş bir şeyler olur alabilirsiniz belki.
Anladım hocam. Teşekkürler tavsiyeler için.
@Burak Karabal
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!share.google
Hocam sizce alınır mı?