Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm SSD (Solid State Drive) ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…
Hocam Delta PSU'lar kalitelidir şüpheniz olmasın. Sorun yaratmaz fiyatı şuana kadar biraz pahalıydı muadilleri daha iyiydi fakat şuan fiyatının iyilerinden.
X3D diyorum evet hocam. Oynadığım oyun (Naraka bladepoint) en iyi bu işlemciyle çalışıyor denildi. O sebebiyet ile bu tarz bir kasa önerisi istemiştim. Bütçe artıp azalabilir (60k bandına cıkarabilirim). Biraz geri kalmışım piyasadan, teşekkürler.
X3D diyorum evet hocam. Oynadığım oyun (Naraka bladepoint) en iyi bu işlemciyle çalışıyor denildi. O sebebiyet ile bu tarz bir kasa önerisi istemiştim. Bütçe artıp azalabilir (60k bandına cıkarabilirim). Biraz geri kalmışım piyasadan, teşekkürler.