50 bin TL'ye hazır sistem almak için İtopya vs İncehesap

infelix

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 50 bin TL civarı bir sistem toplayacağım. Hazır sistem olacak. Sizce İtopya mi İncehesap mi daha mantıklı. Tecrübelerinizi aktarırsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 50 bin TL civarı bir sistem toplayacağım. Hazır sistem olacak. Sizce İtopya mi İncehesap mi daha mantıklı. Tecrübelerinizi aktarırsaniz sevinirim.
Sisteme göre değişir. İncehesap gaming gecesini bekle iyi bir RTX 5070 sistem gelebilir. Önce ki gaming gecesinde 44.99 TL'e mis gibi RTX 5070 sistem geldi. Cuma 22:00 gibi aktif olup beni etiketle iyi bir sistem gelirse haber veririm.

Açıkçası internetten alırken kâr da edebilirsiniz zararda edebilirsiniz bu konuda ince hesap sistemleri neredeyse gerçekteki fiyatları ile aynı oluyor ütopyada bazen fırsat sistemleri oluyor ama ince hesap iyidir tavsiye ederim ama gidip bir bilgisayarcıdan almak daha iyidir diye düşünüyorum tabii bu yaşadığınız yere göre değişir daha çok ayrıntı verirseniz yardımcı olabiliriz.

Açıkçası internetten alırken kâr da edebilirsiniz zararda edebilirsiniz bu konuda ince hesap sistemleri neredeyse gerçekteki fiyatları ile aynı oluyor ütopyada bazen fırsat sistemleri oluyor ama ince hesap iyidir tavsiye ederim ama gidip bir bilgisayarcıdan almak daha iyidir diye düşünüyorum tabii bu yaşadığınız yere göre değişir daha çok ayrıntı verirseniz yardımcı olabiliriz.

Nasıl ya hocam. Gerçekten o tarz bilgisayarcılardan sistem alanlar var mı? Nasıl oluyor mesela fiyatlar? Benim bildiğim o tarz bilgisayarcılarda çok yüksek fiyatlar oluyor. Mesela benim aldığım sistem bu geçen haftaki Gaming gecesinde aldım toplam 62K. Bundan uyguna bulunur mu? Bilgisayarcılarda falan tabii sıfır olursa.

IMG_3106.jpg

Nasıl ya hocam. Gerçekten o tarz bilgisayarcılardan sistem alanlar var mı? Nasıl oluyor mesela fiyatlar? Benim bildiğim o tarz bilgisayarcılarda çok yüksek fiyatlar oluyor. Mesela benim aldığım sistem bu geçen haftaki Gaming gecesinde aldım toplam 62K. Bundan uyguna bulunur mu? Bilgisayarcılarda falan tabii sıfır olursa.

Eki Görüntüle 2558987

Hocam yani ben bundan tam 1 sene önce sıfır 3070'li monitörlü sistemi 30bin liraya aldım ama ütopyadan sadece kasa 34bin TL idi bazıları pahalıya satıyor yine sizin şansınıza bağlı.

Hocam yani ben bundan tam 1 sene önce sıfır 3070'li monitörlü sistemi 30bin liraya aldım ama ütopyadan sadece kasa 34bin TL idi bazıları pahalıya satıyor yine sizin şansınıza bağlı.

Eskidendi hocam. Bende önceki sistemimi Iyopya'dan aldın ama şu an piyasa zaten belli ve piyasanın çok üstünde satıyorlar.

Eskidendi hocam. Bende önceki sistemimi ıyopya'dan aldın ama şu an piyasa zaten belli ve piyasanın çok üstünde satıyorlar.

Evet işte o yüzden şans faktörü çok önemli hocam eğer dışarıda bildiğiniz güzel bir bilgisayarcı var ise ondan almak daha mantıklı adamların elinde kalınca ucuza satıyorlar internette ise YouTuber'lerin yaptığı kampanyalar ile ucuz oluyor unlost geçen videosunda bayağı iyi kampanya yapmıştı peynir ekmek gibi satıldı gibi gibi gerçekten araştırmak gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı