50 bin TL'ye hazır sistem önerisi

paytnic

Femtopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayar düşünüyorum. 40-50 bin bandında hazır sistem, hatta 60 bine kadar da çıkabilirim. Önerileriniz nelerdir?

Bütçenize göre biraz daha düşük bir fiyat ama şöyle güzelinden bir iki özelleştirmeyle 40 bine çıkıyor. Gayet iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum ben de yakında bundan alacağım.

Düzenleme: yukarıdaki arkadaşın önerdiği 9070xt daha mantıklıymış onu da düşünebilirsiniz

Bu dediğiniz ekran kartlarını hiç bilmiyorum. AMD de cok ısınıyor diyorlar o yüzden NVIDIA ve Intel daha iyi olur diye düsünüyorum.

Bu dediğiniz ekran kartlarını hiç bilmiyorum AMD de cok ısınıyor diyorlar o yüzden NVIDIA ve Intel daha iyi olur diye düsünüyorum.

NVIDIA da iyidir ama 9070 XT ısınma sorunu yoktur Intel işlemcide. Sık sık ısınırken Ryzen da öyle bir sorun yok.

Bu dediğiniz ekran kartlarını hiç bilmiyorum AMD de cok ısınıyor diyorlar o yüzden NVIDIA ve Intel daha iyi olur diye düsünüyorum.
Hocam şöyle Nvidia kalitesi denen bir şey var evet. Ancak bu önerilen kartlar yani RX9060-9070 çoğu RTX5000 serisinden daha f/p ekran kartları. Bütçede sınır tanımıyorsanız RTX de mantıklı olur ancak dediğim gibi bu ekran kartları özellikle 9070XT sizi çok karlı çıkaracaktır bu işten. Isınma olayları ise geride kaldı hatta şu anki ekran kartları RTX5070Ti'dan falan daha az ısınıyor diye biliyorum.

Orası öyle de beni bayağı götürecek bir sistem düşünüyorum bu ekran kartı mesela hangi oyunlarda kac FPS verir bilgin var mı?

Orası öyle de beni bayağı götürecek bir sistem düşünüyorum bu ekran kartı mesela hangi oyunlarda kac FPS verir bilgin var mı?
1080p ve 1440p çözünürlüklerde tüm oyunları 60fps altına inmeden oynayacağını düşünüyorum RX9070XT'nin. Benim alacağım ekran kartı 9060 olduğu için 9060'ı çoğunlukla araştırdım. Ve 9060XT zaten neredeyse tüm oyunları 1080 ve 1440'da rahat oynatan bir kart. 9070XT ise ona göre çok daha iyi diyorlar bu yüzden 9070XT alırsanız yüksek ihtimalle çoğu oyunda full grafiklerle 60fps altı görmezsiniz. 4K işiniyse bilmiyorum maalesef ama onda da üzmez diye düşünüyorum.

Bunlardan hangisi daha iyi darboğaz falan yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…