Ares_29 Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Böyle bir sistem yaptım. İyi midir? Ayrıca yanında monitör de var. KTC H27T22C 27 KTC H27T22C 27 www.teknosa.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Böyle bir sistem yaptım. İyi midir? Ayrıca yanında monitör de var. KTC H27T22C 27 KTC H27T22C 27 www.teknosa.com
Kambur_Kaplumba Decipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 1.181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 O fiyata neler neler toplanır hocam, tabi ki de kötü bir sistem olmuş. Kötü bir sistem olmasını geçtim am5 anakart seçip intel işlemci almışsınız
O fiyata neler neler toplanır hocam, tabi ki de kötü bir sistem olmuş. Kötü bir sistem olmasını geçtim am5 anakart seçip intel işlemci almışsınız
Ares_29 Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 Kambur_Kaplumba dedi: O fiyata neler neler toplanır hocam, tabii ki de kötü bir sistem olmuş. Kötü bir sistem olmasını geçtim AM5 anakart seçip Intel işlemci almışsınız Genişletmek için tıkla... Hmmm peki bu şekil nasıl ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Kambur_Kaplumba dedi: O fiyata neler neler toplanır hocam, tabii ki de kötü bir sistem olmuş. Kötü bir sistem olmasını geçtim AM5 anakart seçip Intel işlemci almışsınız Genişletmek için tıkla... Hmmm peki bu şekil nasıl ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Kambur_Kaplumba Decipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 1.181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #4 Ares_29 dedi: Hmmm peki bu şekil nasıl ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ve istediğiniz özellikleri belirtirseniz daha dengeli bir sistem toplayabiliriz, şahet bu sistemi topladığınız fiyatlara zorlasanız 5070 ti lı kasa toplarsınız.
Ares_29 dedi: Hmmm peki bu şekil nasıl ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ve istediğiniz özellikleri belirtirseniz daha dengeli bir sistem toplayabiliriz, şahet bu sistemi topladığınız fiyatlara zorlasanız 5070 ti lı kasa toplarsınız.