50 bin TL'ye kadar Adobe programları için laptop önerisi

agritux

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
45k psikolojik sınır 50k bütçe sınırı.

Adobe programları kullanmak üzere laptop tavsiyenize ihtiyacım var.
Laptopu kardeşim kullanacak ihtiyaç onun. Ben hiç Adobe programı kullanmadım bilmiyorum.
Sitesindeki minimum ve tavsiye edilen özelliklere göre yola çıkmak yerine tecrübesi olanlara danışmak istedim.

Sanırım ekran kartı ve RAM iyi olmalı. 4K video editleyip render edecekmiş.

Bu fiyata Casper alınır mı? 50k bütçesinde 5060 Casper notebook mevcut.

Yani aslında 50k bütçe diye tamamını kullanmaya da gerek yok.
Misal i5 13420H işlemci 32 GB RAM 5060 ekran kartı ile yapabileceği şeyi İncehesap'taki Gigabyte kampanyasındaki notebooklar ile de yapabilecekse durum ok dur.

Sarısite düşünürseniz en profesyonel ürün bu. Aynı modeli 4 sene hiç sorun yaşamadan kullandım. 4K OLED paneli yapmayı düşündüğünüz üş için şahane seçim.
2023 modeli satışta ama bütçe üstü ne yazık ki.

Burada kaynak var.

OLED olup GPU olan minimum model bu. 90W 3050 6 GB. Aslında canavar gibi ürün ama pahalı. After Effects RAM sorunu yaşanabilir (projeye göre)
Geçen günlerde 44-45k kadar satılmıştı.
OLED umurunuzda olmazsa farklı ürün bakabilirsiniz.

Sarısite düşünürseniz en profesyonel ürün bu. Aynı modeli 4 sene hiç sorun yaşamadan kullandım. 4K OLED paneli yapmayı düşündüğünüz üş için şahane seçim.
2023 modeli satışta ama bütçe üstü ne yazık ki.

Burada kaynak var.

OLED olup GPU olan minimum model bu. 90W 3050 6 GB. Aslında canavar gibi ürün ama pahalı. After Effects RAM sorunu yaşanabilir (projeye göre)
Geçen günlerde 44-45k kadar satılmıştı.
OLED umurunuzda olmazsa farklı ürün bakabilirsiniz.

Hocam o kadar çok okudum araştırdım ki bu mesajınızı paylaştığınız 2 yer daha vardı onları da gördüm. Gigabyte a olumlu bakıyorum o model de güzel görünüyor ancak ben ankaradayım. ikinci el alacaksam da inceleyip test edip almak isterim. Bu nedenle yaklaşamıyorum.

HP'lerde sensör, LOQ'larda anakart sorunu varmış.
Casper - Monster de gidince geriye fiyat bandında laptop kalmıyor ne yapacağımızı şaşırdık.

Her HP veya her LOQ'ta sorun yok tabii ki, arkadaşlarımda genelde HP var ve sıkıntı yaşayanı görmedim. Lenovo olan da 2 arkadaşım var, onlarda da sıkıntı yok. Bakarsak MSI veya ASUS'un da sıkıntılı olan modelleri var ancak önemli olan araştırarak almak. Şimdi sizin önceliğiniz iyi bir işlemci ve mümkün mertebe 32 GB RAM ve 8 GB VRAM olması daha iyi olur. Ayrıca ekranı ne kadar renk açısından kaliteli yani doğru olursa o kadar iyi işler çıkarabilir. Bu da otomatik olarak sizin bütçeyi 50'ye belki daha da ötesine taşımanıza sebep olabilir belki çünkü 4K render için istiyorsunuz. Bazı laptoplar var bu fiyata güzelinden ama kullanmadığım için bilemiyorum, kimisi aynı laptopa mükemmel, yüksek performanslı demiş, kimisi adaptör yetersiz demiş mesela. Dediğim gibi detaylı araştırırsanız şunlar işinizi yeterince görebilir.

Gigabyte da bir yere kadar iyi aslında ama bazıları malzeme kalitesi ve soğutma kötü demiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı