50 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Bütçe
50000

Ridvan S

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, kardeşime laptop alacağım. Bütçemiz var fakat 50 bin TL'yi geçmemesi daha iyi olur. Laptopa 50 bin TL'den fazla vermek saçma geliyor biraz, fakat arada üç beş bin TL farkla daha iyi bir şey varsa ve değecekse bu farka değerlendirebilirim.

2 model beğendim, hangisini seçmeliyim sizce? Başka önerilerinize de açığım.

Hocam kredi çekin alın bunu şu ara alamıyorum diye içim yanıyor ama sizleri uzun soluklu tatmin edcektir. https://www.hepsiburada.com/msi-kat...ilgisayar-p-HBCV00008RAESM?magaza=Hepsiburada
Eğer kasa ve soğutma sisteminde major bir değişiklik yapmadılarsa alınmaz. Çok ısınan bir cihaz, 4070 testi burada mevcut bu sıcaklıklar pek normal değil
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, kardeşime laptop alacağım. Bütçemiz var fakat 50 bin TL'yi geçmemesi daha iyi olur. Laptopa 50 bin TL'den fazla vermek saçma geliyor biraz, fakat arada üç beş bin TL farkla daha iyi bir şey varsa ve değecekse bu farka değerlendirebilirim.

2 model beğendim, hangisini seçmeliyim sizce? Başka önerilerinize de açığım.
Hocam kredi çekin alın bunu şu ara alamıyorum diye içim yanıyor ama sizleri uzun soluklu tatmin edcektir. https://www.hepsiburada.com/msi-kat...ilgisayar-p-HBCV00008RAESM?magaza=Hepsiburada
MSI a-lın-maz arkadaşlar.

Arkadaşlar kusura bakmayın ben 50'den fazlayı gereksiz buluyordum fakat babam almışken iyi bir şey al dedi bütçe 65 70 civarında şu an güzel bir şey önerir misiniz ve GameGaraj nasıl bir markadır pek bilmiyorum öneri yaparken ona göre yapsanız olur mu?

Arkadaşlar kusura bakmayın ben 50'den fazlayı gereksiz buluyordum fakat babam almışken iyi bir şey al dedi bütçe 65 70 civarında şu an güzel bir şey önerir misiniz ve GameGaraj nasıl bir markadır pek bilmiyorum öneri yaparken ona göre yapsanız olur mu?

İki modelde sorunsuzdur hocam eğer sürekli rekabetçi oyun oynuyorsanız r9t. Ama öbür türlü X7t her türlü işinizi görür.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-25-03-22-55-061_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2025-08-25-03-22-55-061_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2025-08-25-03-23-03-310_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2025-08-25-03-23-03-310_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 48

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı