Merhaba, benim ağustos sonu eylül başı gibi elimde 50 bin TL gibi bir bütçe olacak şu anda 144 Hz monitörüm var çift monitörlü bir setup yapacağım bu 50 bin liraya monitör+sistem tavsiyesi yapar mısınız?
Merhaba, benim ağustos sonu eylül başı gibi elimde 50 bin TL gibi bir bütçe olacak şu anda 144 Hz monitörüm var çift monitörlü bir setup yapacağım bu 50 bin liraya monitör+sistem tavsiyesi yapar mısınız?
açıkçası iki monitörlü bi sistem istiyorum işim gereği çift monitör daha karlı oluyor ama 50k direk sisteme verip yanına monitör ekleyebilirim 60k ya kadar çıkabilirim monitörle beraber
9070XT, B650 ve Vento kasa seçilerek alınabilir. Tabii ki SSD RAM'de yükseltilebilir fakat ilk yazdığım 3 parça şart diyebilirim diğerleri sonradan da eklenebilir.
9070XT, B650 ve Vento kasa seçilerek alınabilir. Tabii ki SSD RAM'de yükseltilebilir fakat ilk yazdığım 3 parça şart diyebilirim diğerleri sonradan da eklenebilir.
şuan ki bilgisayarım çok düşük güncele göre hem işim dolayısıyla yazılım ve editörlükle uğraşıyorum hemde güncel AAA oyunları oynatıcak bir sistem istiyorum zaten bilgisayarı tek ben değil babam ve kardeşimde kullanıcak onlar içinde istiyorum