50 bin TL'ye masaüstü PC önerisi

5 sene AAA oyunlarını oynatabilir mi bilmiyorum. Kestirmekte kolay değil ama 9070xt veya 5070 (tercihim 9070xt) li bir sistem almanız lazım.

Açıkçası iki monitörlü bir sistem istiyorum işim gereği çift monitör daha karlı oluyor ama 50k direk sisteme verip yanına monitör ekleyebilirim 60k ya kadar çıkabilirim monitörle beraber.

5kya AOC alabilirsiniz https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.html

55k ile de güzel bir sistem çıkar.

Sistem 57k monitör 5K tutuyor.

5 sene AAA oyunlarını oynatabilir mi bilmiyorum. Kestirmekte kolay değil ama 9070xt veya 5070 (tercihim 9070xt) li bir sistem almanız lazım.
bide açık konuşmak gerekirse oyun tarafında fazla oynamıyorum fps tarzı takılıyorum bide ekran kartında nvidia kullandım şu zamana kadar o yüzden amdye pek sıcak baktığım söylenemez

Bence çift monitör yerine tek monitör ile devam edip elindeki bütün parayı sisteme yatır. Eğer dediğim gibi yaparsan o bütçede 9070XT sistem çıkar.

Çift monitör önemli öyle deme. FPS artırıyor sana da her şeyi öğretmekten yoruldum az çalışta gel(!) Bir tane 1080p monitör alacağına 720p iki monitör alsa FPS artmaz mı ?

bide açık konuşmak gerekirse oyun tarafında fazla oynamıyorum fps tarzı takılıyorum bide ekran kartında nvidia kullandım şu zamana kadar o yüzden amdye pek sıcak baktığım söylenemez
AMD şuan çok iyi. Bütçen yeterse 5070ti bir sistem topla fakat bu bütçeye 5070 den ziyade rx9070xt takmak çok mantıklı.

Çift monitör önemli öyle deme. FPS artırıyor sana da her şeyi öğretmekten yoruldum az çalışta gel(!) Bir tane 1080p monitör alacağına 720p iki monitör alsa FPS artmaz mı ?
çift monitör isteğim şu yedekte 60hz monitörüm var onu kullandım bir süre ikinci monitör olarak ve cidden baya kolaylık sağlıyor ama şimdi bu sisteme 60hz monitörde yakışmaz o yüzden amacım 240hz falan alıp onu ana monitör yapıp şuan kullandığım 144 hz monitörüde yan monitör olarak kullanmak

Bütçe çıkmaz ise işlemciyi 7500f yap.

Fanıda Gaming gen üzerinden bu şekilde al.

anladım hocam

Hocam şöyle söyleyeyim bütçeni ilk başta kasana yatır sonradanda alırsın monitörü ama sonradan ekran kartı işlemci değiştirmek daha masraflı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…