50 bin TL'ye monitör dahil hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan ffck1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 564
Toplamda 53K. Kasa atmadım çünkü bütçeni daha çok zorlamak istemedim kasa alman şart değil. Bu monitörü atma amacım da 9070 veya 5070 almışken 2K bir monitör tercih etmek daha mantıklı olur diye düşündüm.

Anakart değişilip SSD yükseltilebilir.

Arkadaşın attığı SSD güzel B650 S2H sorunlu anakart.

Toplamda 53K. Kasa atmadım çünkü bütçeni daha çok zorlamak istemedim kasa alman şart değil. Bu monitörü atma amacım da 9070 veya 5070 almışken 2K bir monitör tercih etmek daha mantıklı olur diye düşündüm.

ne gibi bir sorunu var hocam bilmediğimden soruyorum. bende almayı düşünüyorum çünkü.

Yani bu bütçelerde neden NVIDIA tercih ediyosunuz ki. Maksimum 4070s falan çıkacaktır. İlla olsun diyorsan şimdi toplarım.

Hocam arkadaşım öyle tercih ediyor ben kendim için toplasam sıkıntı olmaz ama AMD ekran kartına ikna ettim.

Şimdilik 1080p oynarsınız bütçe azıcık artarsa. 500 GB SSD ve 16 GB RAM'le 5 6 ay idare eder sonra değişirsiniz. Toplam 52200. hazir 5070 sistemler çok pahalı toplamanız daha iyi olacaktır.

Direkt hazır sistem olarak yok mu bu bütçede.

Direkt hazır sistem olarak yok mu bu bütçede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı