ScarleQ Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Bu bütçede Çin malı almak bile zor farkındayım ancak bana önerebileceğiniz bu fiyatta en az sorunlu modeller neler olur? Mondial wing 50 dikkatimi çekiyor 80CC yaptırıp kullanan çok var 185 boyuma uygun mudur sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
Bu bütçede Çin malı almak bile zor farkındayım ancak bana önerebileceğiniz bu fiyatta en az sorunlu modeller neler olur? Mondial wing 50 dikkatimi çekiyor 80CC yaptırıp kullanan çok var 185 boyuma uygun mudur sizce?
Berkay041 Femtopat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 Küba bluebird veya Küba space 50 Pro modellerini düşünebilirsin reis.
F FleiaX Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.324 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Haziran 2024 #3 Söylenen üç motor da güzel motorlar fiyatına göre. Beğendiğini al ama hangisinin servisi evine yakın ve servisin yorumları nasıl ona bak.
Söylenen üç motor da güzel motorlar fiyatına göre. Beğendiğini al ama hangisinin servisi evine yakın ve servisin yorumları nasıl ona bak.
ScarleQ Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #4 Listeye ekledim hocam teşekkürler. FleiaX dedi: Söylenen üç motor da güzel motorlar fiyatına göre. Beğendiğini al ama hangisinin servisi evine yakın ve servisin yorumları nasıl ona bak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Listeye ekledim hocam teşekkürler. FleiaX dedi: Söylenen üç motor da güzel motorlar fiyatına göre. Beğendiğini al ama hangisinin servisi evine yakın ve servisin yorumları nasıl ona bak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.