50 bin TL'ye NVIDIA ekran kartlı sistem önerisi

Bütçe
50000 TL

tolga_67483

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, bütçeyi aşmayı düşünmüyorum. Monitör dahil bir sistem toplamama yardımcı olur musunuz? Ekran kartı olarak NVIDIA istiyorum, işlemci Intel olsa güzel olur ama AMD önerilerine de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, bütçeyi aşmayı düşünmüyorum. Monitör dahil bir sistem toplamama yardımcı olur musunuz? Ekran kartı olarak NVIDIA istiyorum, işlemci Intel olsa güzel olur ama AMD önerilerine de açığım.

4K monitör bütçesi için ayırdım.

Ölçüler hesaplanarak kasa değişikliğine gidilebilir. Sığmaz diye diyorum. Anakart ileride upgrade edilebilir. DDR 5 RAM takılabilir. DDR5 şuanlık o kadar önemli değil ama geleceğe yatırımdır.

4K monitör bütçesi için ayırdım.

Ölçüler hesaplanarak kasa değişikliğine gidilebilir. Sığmaz diye diyorum. Anakart ileride upgrade edilebilir. DDR 5 RAM takılabilir. DDR5 şu anlık o kadar önemli değil ama geleceğe yatırımdır.

Hocam atığınız anakart AM4 işlemci AM5.

RAPTOR-TUF4070 / INTEL I5-13400F / Asus Tuf Gaming GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR hocam işlemci soğutucu kısmından H100'ü seçebilirsiniz artı olarak.

AOC 23.8" 24G2ZE 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP Freesync Premium IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA bu monitörü alabilirsiniz oyun için.

Hocam DDR5 32 GB RAM'li bir sistem yapsak bütçeyi çok mu aşarız.
Sistem Soğutucu hocam bunların 2sine bakabilirsiniz 500TL daha fazla oluyor monitörüde ekleyince.

AOC 23.8" 24G2ZE 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP Freesync Premium IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA

DeepCool LS520SE A-RGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Alys Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4070 12 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Fiyatın 1160TL üstüne çıkıyor ama güzel bir sistem hocam bakmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Bekleyin bakayım hocam monitör sizin için tamam mıdır aklınızda başka bir monitör var mı?

Sistem Soğutucu hocam bunların 2sine bakabilirsiniz 500TL daha fazla oluyor monitörüde ekleyince.
240mm yeterli olur değil mi ben şimdiden herşeyi tam alıp uğraşmak istemiyorum sonra. Monitörü pek bilmiyorum ama güzel gibi. İşlemci yeterli mi yüksek fps oyunlarında darboğaz yapar mı?

240mm yeterli olur değil mi ben şimdiden her şeyi tam alıp uğraşmak istemiyorum sonra. Monitörü pek bilmiyorum ama güzel gibi. İşlemci yeterli mi yüksek FPS oyunlarında darboğaz yapar mı?

Yeterli olacağını düşünüyorum hocam darboğaz yapar mı yapmaz mı pek bir bilgim yok ancak yapacağını düşünmüyorum.

Ancak Gaming-7600 sistemde tek RAM var onda oyunlarda FPS düşmesi alabilirsiniz ileride 1 tane daha RAM ekleyip çift kanal RAM yapmak sizin için daha iyi sonuç verecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı