tolga_67483
Decapat
Daha fazla
Öncelikle merhaba, bütçeyi aşmayı düşünmüyorum. Monitör dahil bir sistem toplamama yardımcı olur musunuz? Ekran kartı olarak NVIDIA istiyorum, işlemci Intel olsa güzel olur ama AMD önerilerine de açığım.
Öncelikle merhaba, bütçeyi aşmayı düşünmüyorum. Monitör dahil bir sistem toplamama yardımcı olur musunuz? Ekran kartı olarak NVIDIA istiyorum, işlemci Intel olsa güzel olur ama AMD önerilerine de açığım.
Gigabyte RTX 4070 GV-N4070WF3OC-12GD 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte RTX 4070 GV-N4070WF3OC-12GD 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte RTX 4070 GV-N4070WF3OC-12GD 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 23.699,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.049,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
4K monitör bütçesi için ayırdım.
Ölçüler hesaplanarak kasa değişikliğine gidilebilir. Sığmaz diye diyorum. Anakart ileride upgrade edilebilir. DDR 5 RAM takılabilir. DDR5 şu anlık o kadar önemli değil ama geleceğe yatırımdır.
Pardon hocam. Gece yazınca böyle oluyor. Anakart arttırılarak işlemciden kısılabilir. ASUS PRIME B650M-A AMD B650 Soket AM5 DDR5 5600MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAM'ler DDR 5 yapılır işlemci kısıldıktan sonra.Hocam atığınız anakart AM4 işlemci AM5.
Hocam ddr5 32gb ram'li bi sistem yapsak bütçeyi çok mu aşarızRAPTOR-TUF4070 / INTEL I5-13400F / Asus Tuf Gaming GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR hocam işlemci soğutucu kısmından H100'ü seçebilirsiniz artı olarak.
AOC 23.8" 24G2ZE 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP Freesync Premium IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA bu monitörü alabilirsiniz oyun için.
Sistem Soğutucu hocam bunların 2sine bakabilirsiniz 500TL daha fazla oluyor monitörüde ekleyince.Hocam DDR5 32 GB RAM'li bir sistem yapsak bütçeyi çok mu aşarız.
240mm yeterli olur değil mi ben şimdiden herşeyi tam alıp uğraşmak istemiyorum sonra. Monitörü pek bilmiyorum ama güzel gibi. İşlemci yeterli mi yüksek fps oyunlarında darboğaz yapar mı?
240mm yeterli olur değil mi ben şimdiden her şeyi tam alıp uğraşmak istemiyorum sonra. Monitörü pek bilmiyorum ama güzel gibi. İşlemci yeterli mi yüksek FPS oyunlarında darboğaz yapar mı?