Öncelikle merhaba, bütçeyi aşmayı düşünmüyorum. Monitör dahil bir sistem toplamama yardımcı olur musunuz? Ekran kartı olarak NVIDIA istiyorum, işlemci Intel olsa güzel olur ama AMD önerilerine de açığım.
Öncelikle merhaba, bütçeyi aşmayı düşünmüyorum. Monitör dahil bir sistem toplamama yardımcı olur musunuz? Ekran kartı olarak NVIDIA istiyorum, işlemci Intel olsa güzel olur ama AMD önerilerine de açığım.
En ucuz AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.049,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Deepcool CC560+750 W Power Supply Gaming Atx Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
4K monitör bütçesi için ayırdım.
Ölçüler hesaplanarak kasa değişikliğine gidilebilir. Sığmaz diye diyorum. Anakart ileride upgrade edilebilir. DDR 5 RAM takılabilir. DDR5 şuanlık o kadar önemli değil ama geleceğe yatırımdır.
En ucuz AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.049,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Deepcool CC560+750 W Power Supply Gaming Atx Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
4K monitör bütçesi için ayırdım.
Ölçüler hesaplanarak kasa değişikliğine gidilebilir. Sığmaz diye diyorum. Anakart ileride upgrade edilebilir. DDR 5 RAM takılabilir. DDR5 şu anlık o kadar önemli değil ama geleceğe yatırımdır.
240mm yeterli olur değil mi ben şimdiden herşeyi tam alıp uğraşmak istemiyorum sonra. Monitörü pek bilmiyorum ama güzel gibi. İşlemci yeterli mi yüksek fps oyunlarında darboğaz yapar mı?
240mm yeterli olur değil mi ben şimdiden her şeyi tam alıp uğraşmak istemiyorum sonra. Monitörü pek bilmiyorum ama güzel gibi. İşlemci yeterli mi yüksek FPS oyunlarında darboğaz yapar mı?
Yeterli olacağını düşünüyorum hocam darboğaz yapar mı yapmaz mı pek bir bilgim yok ancak yapacağını düşünmüyorum.
Ancak Gaming-7600 sistemde tek RAM var onda oyunlarda FPS düşmesi alabilirsiniz ileride 1 tane daha RAM ekleyip çift kanal RAM yapmak sizin için daha iyi sonuç verecektir.