![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Güzel sistem bunun dışında bakındım yok gibi daha iyisi. KC3000 kullanmışlar, soğutucusu güzel, kasa ve PSU bilindik marka, sadece RAM'leri kötü +2300 daha koyup 16+16 6000MHz CL36 RAM'lere çevir özelleştirmeden bütçen varsa.
@Vedo7182 madem bütçeniz 65k civarı oluyor bunu alabilirsiniz.
![]()
MIRANA-4080SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG White 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MIRANA-4080SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
@Vedo7182 Madem bütçeniz 65k civarı oluyor bunu alabilirsiniz.
![]()
MIRANA-4080SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG White 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MIRANA-4080SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Ya voloda CS de guzel FPS almak istiyorum sizce bu zistem kac FPS alır volda veya CS de rahat oynatcak 2K goruntuyu falan.
Fazla PC'den anlamıyorum o yüzden yanlisim varsa kusura bakmayin![]()
SSD'si ve anakartı daha kötü bunun sadece ekran kartı için değmez bence.
Alacağın FPS'leri alacağın sistemin özelliklerini ve denemesini görme istediğin oyunu YouTube'a yazarak kabataslak görebilirsin. 7800x3D işlemcili makinelar daha iyi gider o oyunlara ama şu an stok yok herhalde hiçbir sitede hazır sistemlerde X3D işlemci kullanılmamış. En azından benim baktığım 5 sitede öyle.
Peki kral senle hazir değil de onerdigin 65 k ya PC toplasak olmaz mı ha rnbaba 5 daha biriktirebilir belki 70 olur monitorle ekipmanlara da ayrı para biriktireceğim zaten bir kasayı alim o sağlam olsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.