50 bin TL'ye oyun için sistem önerisi

Vedo7182

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 50 bine sağlam bir hazır sıstem arıyorum oyun ıcın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel sistem bunun dışında bakındım yok gibi daha iyisi. KC3000 kullanmışlar,soğutucusu güzel,kasa ve psu bilindik marka, sadece RAM'leri kötü +2300 daha koyup 16+16 6000mhz cl36 ramlere çevir özelleştirmeden bütçen varsa.

Var var sıkıntı yok hatta soyle bir şey yaptim sizce nasıl islemciyi 9600X yaptım onundosinda kasayida beyaz kasa PSU yuda 750W ligi sectim sizce olur mu oyle yoksa pahalimi gelir bütçem 65 k ya kadar olur

Ya voloda CS de guzel FPS almak istiyorum sizce bu zistem kac FPS alır volda veya CS de rahat oynatcak 2K goruntuyu falan.

Fazla PC'den anlamıyorum o yüzden yanlisim varsa kusura bakmayin

@Vedo7182 CS 2 'de 2K oynasanız bile 250 FPS'lerin altına pek düşmezsiniz diye düşünüyorum hocam. Çok rahat oynarsınız hem CS 2 hem de Valorant'ı.

SSD'si ve anakartı daha kötü bunun sadece ekran kartı için değmez bence.

Ya voloda CS de guzel FPS almak istiyorum sizce bu zistem kac FPS alır volda veya CS de rahat oynatcak 2K goruntuyu falan.

Fazla PC'den anlamıyorum o yüzden yanlisim varsa kusura bakmayin

Alacağın fps'leri alacağın sistemin özelliklerini ve denemesini görme istediğin oyunu youtube'a yazarak kabataslak görebilirsin. 7800x3d işlemcili makinalar daha iyi gider o oyunlara ama şuan stok yok herhalde hiç bir sitede hazır sistemlerde x3d işlemci kullanılmamış. En azından benim baktığım 5 sitede öyle.

Peki kral senle hazir değil de onerdigin 65 k ya PC toplasak olmaz mı ha rnbaba 5 daha biriktirebilir belki 70 olur monitorle ekipmanlara da ayrı para biriktireceğim zaten bir kasayı alim o sağlam olsun

Peki kral senle hazir değil de onerdigin 65 k ya PC toplasak olmaz mı ha rnbaba 5 daha biriktirebilir belki 70 olur monitorle ekipmanlara da ayrı para biriktireceğim zaten bir kasayı alim o sağlam olsun

Şu şekilde bir şey dizebilirsin ama pek mantıklı değil stok yok diye işlemcinin fiyatını uçurmuşlar. 9800x3d'ye avrupada indirim geldi TR piyasasına düşmesini bekle 9800x3d'li bir sistem kur aciliyetin yoksa.

Aciliyetin varsa da arkadaşı attığın 4070ti super 7500f'li sistem 2kda 400-500 fps gösteriyor Valorant'ta. Parçaları da güzel sadece RAM'ini 16+16 yapman yeterli 7600 ile 7500f arasında ki fiyat farkı dahili grafik işlemciden geliyor. İkiside 32 l3 önbelleğe sahip oyun performanslarında fark yok sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…