50 bin TL'ye oyuncu laptopu önerisi

Bütçe
50000

Laz Ziya 53

Femtopat
Daha fazla  
1TB SSD tek şartım gerisi iyi olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

SSD takviyesi yaparım derseniz.

Bana da ayni sekil PC lazim yardimci olur musunuz ( konu yazdim kimse cevap vermedi

Teşekkürler inceleyeceğim. Bir sorum olursa size sorabilir miyim?

Bende bunu tavsiye ediyorum.

Ekran çözünürlüğü daha iyi olsun isterseniz Nitro 16 modeli düşünülebilir ama RAM ve SSD eklemesiyle fiyat bütçenizi fazla aşabilir.

Bende bunu tavsiye ediyorum.

Ekran çözünürlüğü daha iyi olsun isterseniz Nitro 16 modeli düşünülebilir ama RAM ve SSD eklemesiyle fiyat bütçenizi fazla aşabilir.

HP ve Acer arasında bende kaldım ama genel kalite olarak Acer cok daha iyi gibi sanki malzeme kalitesi açısındanda.

HP ve Acer arasında bende kaldım ama genel kalite olarak Acer cok daha iyi gibi sanki malzeme kalitesi açısındanda.
Acer ekran, batarya ve soğutma bakımından daha başarılı. RAM ve SSD'ye ayıracak bütçem var derseniz Acer öneririm. İşlemci bakımından çok bir fark yok.

Acer ekran, batarya ve soğutma bakımından daha başarılı. RAM ve SSD'ye ayıracak bütçem var derseniz Acer öneririm. İşlemci bakımından çok bir fark yok.

Ya ben aslında direkt alacaktım aslında Acer'i ama 4070 ve 2K ya sıcak bakmıyorum 8 GB VRAM'le nereye kadar besler bilmiyorum 2K ekranda 1080p oynamakta saçma geliyor olur mu bilmiyorum şu Acer'in aynısının 4060'lı versiyonu vardı hiçbir yerde satışı yok onu bulsam direkt alırdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…