50 bin TL'ye RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Asla verilmez. O sistemin ederi taş çatlasa 35k.

Kanka şu an hepsini dizdim siparişte duruyor. Daha ödemesini yapmadım ama etrafa baktığımda bu sistem diğerlerinin bayağı üstünde diye düşünüyorum. PC'den çok anlamam az buçuk diyelim PC'den anlayan arkadaşlara gösterdiğimde ayakta selamladılar. Biri beni aydınlatsın bu sistemin neresi kötü ya da kötü mü ya da o kadar pahalı o kadar sitelere vs baktım en ucuz bu kadar çıktı sipariş vermeyeyim mi şimdi.

sistem niye saçma açıklayabilir misin
1. si 4060 TI alınacak bir kart değil. 2. Si 7800x3d o kart için fazla iyi. 7600x 7800xt li sistemler var 40k civarına 2x performans alırsınız. Ben 7800 x3d istiyorum ilerde ekran kartımı upgrade yaparım diyorsanız da yine 7800xt ile kombinlemek daha mantıklı , 3k kadar fazlası var.

Şöyle bir sistem var bir göz atın derim.

Anakartı Gigabyte B650 yapın.

Kasayı Corsair 480T yapın. (480T kasanın içinde bulunan PSU ne kadar iyi bilmiyorum.)

Bütçeniz çıkar ise Ram´leri 16x2 6000Mhz CL30 yapın.

4060 Ti o kadar kötü mü etraftaki kimse şikayetçi değil bir de bilgi almak için yazdım kanka mantıklı mı bilmem.

4060 Ti parasının kartı degil. Daha uyguna 7600XT ve cok daha az bir fiyat farkina 7700XT cok cok daha iyi secenekler. Bu sistem alınır attigin sistem yerine.

Anakart zaten B650 ama S2H fazlaca sorunlu bir model. Daha iyi bir B650 ise neredeyse 4k koyuyor.

4060 Ti kötü değil. Bu sisteme verilecek 50-55k kötü.

Peki kanka bu ekran kartı bu sisteme göre yavaş kalır mı bir eksiklik hissedilir mi?

4060 ti mi 7800xtnin üstünde hocam
?

Reis (bomba) gibi sistem o işlemciye o kart kesinlikle olmamış Max 35 hadi 37 daha fazla verilmez.

Bu haliyle 58.998TL eğer bütçeyi aşabilirim diyorsanız düşünebilirsiniz yok aşamayacaksanız düşürmeler yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…