Oyun için kullanmak istediğim için ekran kartını böyle seçtim. Eğer diğer parçalar çok düşük olursa 4070 Super de kullanabilirim.
Bütçeyi çok aşmazsak iyi olur ama 55 bin TL'ye kadar çıkarabilirim. Monitörüm 2K olacak ve önümüzdeki yıllarda da sorunsuz çalışmasını istiyorum.
Oyun için kullanmak istediğim için ekran kartını böyle seçtim. Eğer diğer parçalar çok düşük olursa 4070 Super de kullanabilirim.
Bütçeyi çok aşmazsak iyi olur ama 55 bin TL'ye kadar çıkarabilirim. Monitörüm 2K olacak ve önümüzdeki yıllarda da sorunsuz çalışmasını istiyorum.
Bu ekran kartının yanına özellikle önerdiğiniz bir işlemci var mıdır?
Sistemin geri kalanının kötü olmasını ve ekran kartının çöp olmasını istemiyorum.
Eğer aklınızda bir şeyler varsa yardım etmenizden çok memnun olurum.
Herkese iyi akşamlar, forumdaki arkadaşların da yardımı ile ve biraz da kendim düzenleyerek şöyle bir sistem topladım. Sistemi 2K 240Hz monitörde kullanacağım. Son kez fikrinizi almak istedim. Anakart...
Anakartı AM5 alırsanız daha ileriye dönük olur.
PSU ben rajintek aldım 850W Teknobiyotik'den.
Kasayı bilmiyorum o kısım yine sizin araştırmanıza kalmış.
soğutucuyu ben sıvı soğutucu aldım ileriye de dönük olması açısından ama forumda gezinip hava soğutucu da alınabilir fiyatı pahalıydı benim aldığımın. burda yine işlemciye göre değişiyor 7800x3d alıcak olsaydınız sıvı soğutma zorunlu olabilirdi bence ama 7500f in sıcaklık değerlerine bakılarak uygun fiyatlı kule tip hava soğutucu alınabilir.
ram ve ssd için de attığım ilk linke bakabilirsiniz.