50 bin TL'ye RTX 4070 Ti Super sistem önerisi

Bütçe
50000

wAngelos

Femtopat
Daha fazla  
Oyun için kullanmak istediğim için ekran kartını böyle seçtim. Eğer diğer parçalar çok düşük olursa 4070 Super de kullanabilirim.
Bütçeyi çok aşmazsak iyi olur ama 55 bin TL'ye kadar çıkarabilirim. Monitörüm 2K olacak ve önümüzdeki yıllarda da sorunsuz çalışmasını istiyorum.

Eğer diğer parçalar düşük olursa darboğaz yapar RTX 4070 Super'in bir anlamı kalmaz.

Ti Super'in fiyatı fazla gelirse supere geçebilirim anlamında söylemiştim.
Diğer parçalara yatırım anlamına.

Pardon yanlış anlamışım fakat mesaja alıntı yapmanızın sebebini sorabilir miyim?

Pardon yapılmaması gerektiğini bilmiyordum.

O fiyatlarda çok bir hazır sistem yok kendinde dizebilirsin kendin dizmeyi düşündüğün zaman yardımcı olabilirim.

Bu ekran kartının yanına özellikle önerdiğiniz bir işlemci var mıdır?
Sistemin geri kalanının kötü olmasını ve ekran kartının çöp olmasını istemiyorum.
Eğer aklınızda bir şeyler varsa yardım etmenizden çok memnun olurum.

Bu konu altında biraz daha pahalı bir sistemi topladık. İşlemci olarak ben de 7500F seçtim çünkü çok fark etmiyor daha pahalı modeller ile, 7800x3D ile karşılaştırmalarında %10 15'lik fark var ki bence bu fiyata değmez. Önceden değerdi.
Anakart olarak mATX bir anakart alırsanız daha iyi olur fiyatları daha uygun. Bu modeli bir araştırın: https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,161776298.html veya https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.html

Anakartı AM5 alırsanız daha ileriye dönük olur.
PSU ben rajintek aldım 850W Teknobiyotik'den.
Kasayı bilmiyorum o kısım yine sizin araştırmanıza kalmış.
soğutucuyu ben sıvı soğutucu aldım ileriye de dönük olması açısından ama forumda gezinip hava soğutucu da alınabilir fiyatı pahalıydı benim aldığımın. burda yine işlemciye göre değişiyor 7800x3d alıcak olsaydınız sıvı soğutma zorunlu olabilirdi bence ama 7500f in sıcaklık değerlerine bakılarak uygun fiyatlı kule tip hava soğutucu alınabilir.

ram ve ssd için de attığım ilk linke bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…