bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #11 efebatiin dedi: Bu fiyatta olması normal mi ekran kartı stoğu bitti diye düşünüyordum oda bitmemiş. Genişletmek için tıkla... Değil, hiç değil hem de, özellikle İtopya gibi bir yerde, ancak 100K'lık gibi bir fiyatı da yok.
efebatiin dedi: Bu fiyatta olması normal mi ekran kartı stoğu bitti diye düşünüyordum oda bitmemiş. Genişletmek için tıkla... Değil, hiç değil hem de, özellikle İtopya gibi bir yerde, ancak 100K'lık gibi bir fiyatı da yok.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.832 Çözümler 20 3 Mart 2025 #12 Fiyat değişmeden al hocam iptal ederlerse bir şey kaybetmezsin.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.518 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #13 bdxmrz dedi: Değil, hiç değil hem de, özellikle İtopya gibi bir yerde, ancak 100K'lık gibi bir fiyatı da yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sadece 45k zaten ben olsam almayı denerdim iptal olursa da yapacak bir şey yok para iadesi yaparlar zaten.
bdxmrz dedi: Değil, hiç değil hem de, özellikle İtopya gibi bir yerde, ancak 100K'lık gibi bir fiyatı da yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sadece 45k zaten ben olsam almayı denerdim iptal olursa da yapacak bir şey yok para iadesi yaparlar zaten.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #14 efebatiin dedi: Ekran kartı sadece 45k zaten ben olsam almayı denerdim iptal olursa da yapacak bir şey yok para iadesi yaparlar zaten. Genişletmek için tıkla... Böyle olaylar oluyor, 900 TL'ye V2 Pro falan satmışlardı bir yerde, direkt alınması gerek bu fiyata.
efebatiin dedi: Ekran kartı sadece 45k zaten ben olsam almayı denerdim iptal olursa da yapacak bir şey yok para iadesi yaparlar zaten. Genişletmek için tıkla... Böyle olaylar oluyor, 900 TL'ye V2 Pro falan satmışlardı bir yerde, direkt alınması gerek bu fiyata.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.518 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #15 bdxmrz dedi: Böyle olaylar oluyor, 900 TL'ye V2 Pro falan satmışlardı bir yerde, direkt alınması gerek bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Başka sitelerden bekleyebilirdim de İtopya'dan beklemezdim bu fiyatı
bdxmrz dedi: Böyle olaylar oluyor, 900 TL'ye V2 Pro falan satmışlardı bir yerde, direkt alınması gerek bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Başka sitelerden bekleyebilirdim de İtopya'dan beklemezdim bu fiyatı
babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 3 Mart 2025 #16 Ekran kartının fiyatı dahil edilmemiş. Muhtemelen stokta yok. Satın alınamaz büyük ihtimalle.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #17 babylon dedi: Ekran kartının fiyatı dahil edilmemiş. Muhtemelen stokta yok. Satın alınamaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Alınıyor, Sepete de ekleniyor, ekran kartı dahil fiyat. Kartın fiyatı sistemden pahalı, net bir şekilde fiyat hatası.
babylon dedi: Ekran kartının fiyatı dahil edilmemiş. Muhtemelen stokta yok. Satın alınamaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Alınıyor, Sepete de ekleniyor, ekran kartı dahil fiyat. Kartın fiyatı sistemden pahalı, net bir şekilde fiyat hatası.
musty_90 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #18 efebatiin dedi: Başka sitelerden bekleyebilirdim de İtopya'dan beklemezdim bu fiy Genişletmek için tıkla... bdxmrz dedi: Alınıyor, Sepete de ekleniyor, ekran kartı dahil fiyat. Genişletmek için tıkla... Çok kararsız kaldım arkadaşın dediği gibi ekran kartsız gelirse ben kasaya kasa bana bakar
efebatiin dedi: Başka sitelerden bekleyebilirdim de İtopya'dan beklemezdim bu fiy Genişletmek için tıkla... bdxmrz dedi: Alınıyor, Sepete de ekleniyor, ekran kartı dahil fiyat. Genişletmek için tıkla... Çok kararsız kaldım arkadaşın dediği gibi ekran kartsız gelirse ben kasaya kasa bana bakar
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #19 musty_90 dedi: Çok kararsız kaldım arkadaşın dediği gibi ekran kartsız gelirse ben kasaya kasa bana bakar Genişletmek için tıkla... Hayır dahil, gelmese bile iade edersiniz, sipariş verin, düzeltilirse alamazsınız tekrar. İptal olur mu bilmem, denemeye değer.
musty_90 dedi: Çok kararsız kaldım arkadaşın dediği gibi ekran kartsız gelirse ben kasaya kasa bana bakar Genişletmek için tıkla... Hayır dahil, gelmese bile iade edersiniz, sipariş verin, düzeltilirse alamazsınız tekrar. İptal olur mu bilmem, denemeye değer.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.518 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #20 musty_90 dedi: Çok kararsız kaldım arkadaşın dediği gibi ekran kartsız gelirse ben kasaya kasa bana bakar Genişletmek için tıkla... Ekran kartı var gözüküyor stoğu da bitmemiş zaman kaybetmeden sipariş etmeyi dene bence.
musty_90 dedi: Çok kararsız kaldım arkadaşın dediği gibi ekran kartsız gelirse ben kasaya kasa bana bakar Genişletmek için tıkla... Ekran kartı var gözüküyor stoğu da bitmemiş zaman kaybetmeden sipariş etmeyi dene bence.