V Veysel Demir Megapat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #1 50 bin TL bütçem var monitör klavye mouse masa ve sandalye almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
50 bin TL bütçem var monitör klavye mouse masa ve sandalye almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
GaNDaLF_the_Grey Decipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 1.515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #2 Veysel Demir dedi: 50 bin TL bütçem var monitör klavye mouse masa ve sandalye almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q1R ITOPYA'da www.itopya.com RAZER Ornata V3 X Klavye Usb Su Geçirmez Türkçe Siyah Gaming Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları RAZER Ornata V3 X Klavye Usb Su Geçirmez Türkçe Siyah Gaming Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah Prime FPS Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta! www.mediamarkt.com.tr Masa ve sandalyee için 9, 5K kalıyor.
Veysel Demir dedi: 50 bin TL bütçem var monitör klavye mouse masa ve sandalye almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q1R ITOPYA'da www.itopya.com RAZER Ornata V3 X Klavye Usb Su Geçirmez Türkçe Siyah Gaming Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları RAZER Ornata V3 X Klavye Usb Su Geçirmez Türkçe Siyah Gaming Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah Prime FPS Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta! www.mediamarkt.com.tr Masa ve sandalyee için 9, 5K kalıyor.