50 bin TL'ye sistem önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD FX-8350
Mainboard: ASUS M5A97 R2.0
SDP: G.Skill DDR3 8GBytes
SDP: G.Skill DDR3 8GBytes
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960
SSD: SanDisk 128GB
HDD: Seagate 500GB
PSupp: RS-600-ACAB-M2 600W
Bench: RC-K350-KWA600
Display 1: Philips 226V-La
Display 2: Samsung SyncMaster 943
Merhaba,

Yeni bir masaüstü sistem toplamak istiyorum. Bu konuyla alakalı önerilerinize açığım yaklaşık bütçem 50.000₺ civarı. Ortalama oyunlar oynayıp ortalama işler yapıyorum fakat uzun yıllar başım ağrısın da istemiyorum. Bu sistemleri araştırırken aklıma takılan eski kasamdaki bazı parçaları yeni kasama takabilir miyim oldu? Anakarta uyumu nasıl oluyor? En azından Power Supply gibi parçaları yeni sisteme takabilir miyim?

Desteklerinizi rica ederim...

Merhaba,

Yeni bir masaüstü sistem toplamak istiyorum. Bu konuyla alakalı önerilerinize açığım yaklaşık bütçem 50.000₺ civarı. Ortalama oyunlar oynayıp ortalama işler yapıyorum fakat uzun yıllar başım ağrısın da istemiyorum. Bu sistemleri araştırırken aklıma takılan eski kasamdaki bazı parçaları yeni kasama takabilir miyim oldu? Anakarta uyumu nasıl oluyor? En azından Power Supply gibi parçaları yeni sisteme takabilir miyim?

PSU ve anakart modelinizi yazar mısınız?

PSU ve anakart modelinizi yazar mısınız?
Cooler Master RS-600-ACABM2-WB 600W
ASUS M5A97 R2.0

Sistem İşlemciyi Ryzen 7 9700X Yaparsanız Fazlasıyla İşinizi Görür
Hocam NVIDIA ekran kartı alması daha mantıklı olur.
2.Sistem Nvidia İsterseniz

Haklı Olabilirsiniz Hocam Uğraşmaması İçin Ama Sırf Performans İstiyorsa Amd Daha f/p Bence
Bu sistemin işlemcisini amd yaparsanız daha iyi olur.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, mazur görün ama aradaki ufak farkları anlayamıyorum. Kabaca bu denli yakın fiyatta olan iki sistem ne gibi bir kullanım farkı yaratacak? AMD veya Intel tercih etmemin kullanıma etkisi özetle ne olur?

Son düzenleme:
Sorun Değil Hocam , Amd İşlemcisi Daha İyi İleriye Yönelik Yatırım , İnteli Alırsanız Geliştirmeye kapalı Sistem , Amd de İse 4 Yıl Sonra Çıkan işlemciyi Bile Takabilirsiniz

Laptop Alternatif Olarak Laptop İsterseniz Buna Bakabilirsiniz Hocam

Merhaba,

ben böyle bir pc toplamıştım güç kaynagını kaldırabilirsin zaten mevcut kasada var güç , o şekilde dediğin civarlara geliyor başka bir tane daha var istersen onuda yollayabilirim, yaklaşık 1 aydır araştırdım kendim için böyle bir sistem alacagım bende

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-12 124807.jpg
    Ekran görüntüsü 2024-11-12 124807.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Geri
Yukarı