Tavsiye link atabilir misiniz? Ben genelde ETS 2 oynuyorum ve bildiğiniz üzere optimizasyon sorunu var full ayarlarda kalabalık yerlerde 10 20 FPS alıyor genelde 4060'ı olan birisi amacım yüksek FPS almak 50k bütçe ile. Farklı oyunlarda oynuyorum tabii.
Herkese selamlar. Uzun süredir aynı bütçede açılan birçok konu görüyoruz. Bu sebeple herkesin aklında bir fikir oluşturabilecek her bütçede oyun için sistem önerisi rehberi yapmak istedik. Rehberi 4 saat emeğin ardından @Xitana kardeşim ile oluşturduk. Umarım herkesin işine yarar. Bütçeler az...
www.technopat.net
Buradan da parçaları alıp kendin toplayabilirsin daha uyguna gelir.
Anladım teşekkürler. Fakat GameGaraj'dan almak istiyorum mağazadan teslimat seçeneği var. Kargo şirketlerine güvenmiyorum. Ve daha önce AMD ekran kartı kullandığım için NVIDIA almak istiyorum 5070 yerine başka bir şey önerir misiniz? 4000 serisi mesela? Veya GameGaraj'dan Link'te atabilirsiniz. Yoruyorum sizi kusurabakmayın ama alıyorken en iyisini almak isterim ve bilen birilerinden destek almak isterim.
Anladım teşekkürler. Fakat GameGaraj'dan almak istiyorum mağazadan teslimat seçeneği var. Kargo şirketlerine güvenmiyorum. Ve daha önce AMD ekran kartı kullandığım için NVIDIA almak istiyorum 5070 yerine başka bir şey önerir misiniz? 4000 serisi mesela? Veya GameGaraj'dan Link'te atabilirsiniz. Yoruyorum sizi kusurabakmayın ama alıyorken en iyisini almak isterim ve bilen birilerinden destek almak isterim.