50 bin TL'ye sistem önerisi

50 bin TL bütçen varsa 5070 sistemlere göz atabilirsin.

Arkadaşlar tavsiyeler sonucu sistemi dediğim gibi iptal ettim. 50.000 tl civarına sadece kasa olucak şekilde hala sistem bakıyorum, parça araştırıyorum. Ancak hazır sistemler içime pek sinmedi. Anakart,ram,psu gibi bileşenlerin çok kalitesiz olmasını istemiyorum çünkü uzun bir süre upgrade yapma niyetim yok. Bunlar doğrultusunda psu, anakart ve psu gibi önerilerinizi alabilirsem(komple sistem de olabilir) memnun olurum.

Yerinizde olsam bu pahalılıkta kendim tek tek sistem toplamam ayrıyeten 50 bin TL bütçeniz var ise 5060 Ti yerine 5070 sistem bakmalısınız önemli olsan saf kas gücü sonuçta 5070 8 GB değil.

@Yoneistaken @yusuf7878 @Motionless IN White

Hocam etiketleme konusunda bir sakınca var mı? Bilmiyorum ama dünden beri benzer bazı okuduğun 30-40 civarı başlıkta yazılarınızı gördüm güncel olarak fikrinizi almak istedim.

Güncel.

Çok teşekkürler sanırım bu akşam bunu alacağım zaten sıkça önerildiğini gördüm. Sormak istediğim kasa ve psu kalitesi iyi midir? Ve hangi özelleştirmeler iyi olur ram ve ssd tarafında corsair olan secenekleri seçmem eklenecek +6000tl için değer mi? Mevcut mu kalsın hocam.

Hocam bu sistemi bu sabah aynı gün kargo ve profesyonel montaj seçeneğiyle aldım. Ram, anakart ve ssd seceneğini upgrade ettim. Acaba kullanılan hydro k pro psu iyi midir?

sağolun hocam yardımlarınız için ayrıca teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…