50 bin TL'ye sistem önerisi

• Konuyu başlatan x11
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 238

x11

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, PC'den donanımdan pek anlamıyorum o yüzden sizin tavsiyenize ihtiyacım var.

Bu zamana kadar internet kafede oynadım, immortal 3 elo Valorant oyuncusuyum. radyanta kasma hedefim var bu yüzden 280Hz 360Hz arası bir monitör almayı düşünüyorum. Alacağım sistem donanım olarak nasıl olmalı? Valorant'ta Low ayarlarda minimum 300-350 ortalama 350-400 FPS alabilmem için. Ne kadar bütçe yeterli olur sadece PC için? (ekipman, monitör dahil değil.)

Son düzenleme:
Dostlar selamlar, PC'den donanımdan pek anlamıyorum o yüzden sizin tavsiyenize ihtiyacım var.

Bu zamana kadar internet kafede oynadım, immortal 3 elo Valorant oyuncusuyum. Radyanta kasma hedefim var bu yüzden 280Hz 360Hz arası bir monitör almayı düşünüyorum. Alacağım sistem donanım olarak nasıl olmalı? Valorant'ta 2K Low ayarlarda minimum 300-350 ortalama 350-400 FPS alabilmem için. Ne kadar bütçe yeterli olur sadece PC için? (ekipman, monitör dahil değil.)

Hazır olarak bu var toplama mı hazır mı istiyorsun?

Hazır olarak bu var toplama mı hazır mı istiyorsun?
İkisi de olur hocam.

İkisi de olur hocam.

Attığıma bakabilirsin bütçeni artırma şansın varsa 5070'li sistem dizebilirsin.

Bütçe artarsa.

Bu zamana kadar internet kafede oynadım, immortal 3 elo Valorant oyuncusuyum. radyanta kasma hedefim var bu yüzden 280Hz 360Hz arası bir monitör almayı düşünüyorum. Alacağım sistem donanım olarak nasıl olmalı? Valorant'ta Low ayarlarda minimum 300-350 ortalama 350-400 FPS alabilmem için. Ne kadar bütçe yeterli olur sadece PC için? (ekipman, monitör dahil değil.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı