50 bin TL'ye sistem toplama önerisi

Bu fiyat bandina sistem gelecegini sanmam hocam. Bence alin gecin attigim sekilde.
Surda biri daha bu sekil toplamista bu nasil bide hic alakam yok tek tek parcalari montaj etmeyi bilgisayarcilae kaca yapiyor genel olarak mintaji

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-12-00-36-26-551_com.android.chrome.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 19
Surda biri daha bu sekil toplamista bu nasil bide hic alakam yok tek tek parcalari montaj etmeyi bilgisayarcilae kaca yapiyor genel olarak mintaji
Simdi farkettim sogutma atmamisim .

Montaji kendinizde yapabilirsiniz asla zor degil youtubeden izleyip yapabileceginizi dusunuyorum. Bilgisayarcilar kaca toplar hic bilmiyorum.

Sıvı sogutma olsa cok mu pahaliya gelir

https://www.sinerji.gen.tr/palit-ge...an-karti-p-54981?utm_campaign=akakce&v=1.57.7 simdi bakindim da 30kya 5070 de var aslinda hafif marka bagimliligi olucak ama 5070 alip bu kasaya takabiliyo muyum
9070 daha iyi bir kart hocam. RT performansinida oldukca gelistirdiler tabii hala bir nvidia degil hala. Eger renderla işiniz yoksa 9070 alın gecin. 5000 serisindeki sorunlarda almamak icin bir sebep 5070'i. ROPs sorunlari kucumsenecek sorunlar degil.

Kasayi psu dahil mi satiyolar hocam yoksa psu da mi almam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…