Hepinize merhaba arkadaşlar, 50 bin TL bütçem var ve bu kasayı buldum. Bunun üzerine ek olarak SSD'sini yukseltmeyi düşünüyorum. Linkteki bilgisayardan daha iyi bir hazır sistem bulunabilir mi veya ayrı ayrı daha iyi bir sistem bu paraya toplanabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4×4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND’ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik oluşturma gibi…
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 1 TB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4×4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND’ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik oluşturma gibi…
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 1 TB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
Attığınız ekran kartı benim gösterdiğim sistemdekinden iyi mi ve beni uzun süre götürür mu oyun ve yazılım üzerine aliyorum bilgisayarı pek bilmediğim için soruyorum.
Attığınız ekran kartı benim gösterdiğim sistemdekinden iyi mi ve beni uzun süre götürür mu oyun ve yazılım üzerine aliyorum bilgisayarı pek bilmediğim için soruyorum.
Tekrardan merhaba arkadaşlar,
57 bin TL'ye sistem topladım.
Bu fiyata hangi parçayı değiştirebilirim daha iyi bir parça alınabilir mi yardımcı olursanız sevinirim.
Fiyat performans olarak uygun bir kasa+güç kaynağı almak istiyorum önerebileceğiniz kasaları bekliyorum.
Parçalarım uyumlu mu onu da soyler misiniz?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...