50 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
40 - 50 Bin TL

Benassipro

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar,

Telefonu ortalama 5 - 6 yıl kullanan biriyim.
Yeni bir telefon almak istiyorum ama hangi inceleme videosunu izlesem o telefonu beğeniyorum hangisi daha iyi anlayamıyorum bu konulara uzağım.

Oyun falan oynamıyorum tek istediğim konsere, maça vs. gidince story atarken kaliteli fotoğraf, video çekmesi 40-50 bin TL bütçem var.
Birader ver 60 şunu al kafan rahat olur derseniz onu da düşünebilirim.

Android ve Apple fark etmez, telefon önermeniz mümkün müdür?

Arkadaşlar selamlar,

Telefonu ortalama 5 - 6 yıl kullanan biriyim.
Yeni bir telefon almak istiyorum ama hangi inceleme videosunu izlesem o telefonu beğeniyorum hangisi daha iyi anlayamıyorum bu konulara uzağım.

Oyun falan oynamıyorum tek istediğim konsere, maça vs. gidince story atarken kaliteli fotoğraf, video çekmesi 40-50 bin TL bütçem var.
Birader ver 60 şunu al kafan rahat olur derseniz onu da düşünebilirim.

Android ve Apple fark etmez, telefon önermeniz mümkün müdür?
2.el temiz 14pro ya da şuan ucuz olan iphone 15 alınabilir. İkisinin de kamerası iyi.

Yurt Dışı Düz 17 öneririm Amerika'da 33' e bulabilirsin. Türkiye' de getirip satanlar da 43 civarına satıyor. Cihaz 2 simli dönüşümlü kullanabilirsin her sim 4 ay gidiyor. Her sene kullanım hakkin yenileniyor. Eğer cihaz tespit edilmez ise istediğin kadar kullanırsın.

Yurt Dışı Düz 17 öneririm Amerika'da 33' e bulabilirsin. Türkiye' de getirip satanlar da 43 civarına satıyor. Cihaz 2 simli dönüşümlü kullanabilirsin her sim 4 ay gidiyor. Her sene kullanım hakkin yenileniyor. Eğer cihaz tespit edilmez ise istediğin kadar kullanırsın.
Son 4 ay yıl içinde başka şansı yok o zaman tespit edilirse doğru muyum

Son 4 ay yıl içinde başka şansı yok o zaman tespit edilirse doğru muyum
Telefonu her yil garanti 240 gün kullanabilirsin bu hak 1 Ocak ta sıfırlanır. her sene 240 gün kullanma hakkin olur ama cihaz hemen tespit edilemeyebiliyor bu süre artiyor.

önemli değil güncelleme teşekkürler cevap için androidler ne kadar iyi çekerse çeksin applelar instada daha iyi diyorlar şehir efsanesi midir

bir de şöyle bir liste buldum ama burdan öneriniz olur mu Huawei Pura 80 Pro'yu alabilirim gibi duruyor alınır mı
1768780733506.png

Son düzenleme:
Tek eksisi güncelleme 7 yıl var denilirken 4 yıla düşürdüler yoksa tam uzun yıllar güncel olarak kulanılabilecek bir telefondu bende 7 yıl güncelleme alacak diye almıştım.

Vallahi hocam Honor iyi kazık attı. Bende alacaktım bu olaydan dolayı S25 Ultra aldım. En azından Samsung'dan kazık yemem diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı