50 bin TL'ye toplama PC önerisi

Bütçe
50000/55000

d6ann

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yeni nesil bir PC toplamak istiyorum. Genel olarak CS:GO, FIFA tarzı oyunlar oynuyorum ama gelecek odaklı bir bilgisayar düşünüyorum.
Elimdeki bütçe 50.000/55.000 TL civari. Üstüne artık bir şekilde bir de monitör önerisi istiyorum 50.000 TL'nin dışında. Genellikle Intel seviyorum neden bilmem ama AMD güven vermiyor siz yine de önerirseniz güzel bir PC sevinirim. Sıvı soğutucu istiyorum ama fiyat hakkında pek bilgim yok eklemek size kalmış.

Hocam sizi yargılamak gibi olmasın ama bu oyunları 4 yıl önceki laptopum da kaldırıyordu, yani 50bin TL çok büyük bir para ve bu oyunları oynayacaksanız 20bin TL'lik bir PC yeterde artar. Hatta benim o kadar bütçem olsa 20K'ya PC'yi dizer gerisini de başka ihtiyacım olan ne varsa onları alırım veya biriktiririm ama sonuçta siz bilirsiniz.

Hocam sizi yargılamak gibi olmasın ama bu oyunları 4 yıl önceki laptopum da kaldırıyordu, yani 50bin TL çok büyük bir para ve bu oyunları oynayacaksanız 20bin TL'lik bir PC yeterde artar. Hatta benim o kadar bütçem olsa 20K'ya PC'yi dizer gerisini de başka ihtiyacım olan ne varsa onları alırım veya biriktiririm ama sonuçta siz bilirsiniz.

İleriye dönük bir bilgisayar istemiş.

şu anki sistemim zaten o civarlarda hocam ben yeni nesil bir pc toplamak istiyorum tekrardan

bu sistem am artı olarak
işlemci: ryzen 7 7700
ram: gskill 32 gb(2x16) flare
sogutucu: gamebooster titan sıvı sogutucu
ssd: mld m500 ultra 1tb iki adet
seçeneklerini seçtim fiyat 52000 tl oldu hangi sistemi önerirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı