50 bin TL'ye yazılım mühendisliği için laptop önerisi

ToprakUluç

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bu sene üniversite kazandım. Ktü'de yazılım mühendisliği okuyacağım. Bana bu iş için yeterli hem de oyun oynatacak bilgisayar lazım.
Ağır oyunlar değil FIFA, War Thunder gibi basit oyunlar sadece universite icin degil ayni zamanda ilerisi icinde dusunuyorum 50.000TL bütçem var.

game garaji ilk defa duydum kronik bi sorunu varmidir acaba kagit ustunde guzel gozukuyor
Kronik bir sorunu yok şu an, hiçbir cihazın sorunsuz olduğunun garantisini veremeyiz. Bu model soğutma olarak çokta kötü değil fakat yanına stant almanız güzel olur, rakiplerine göre biraz daha fazla ısınması dışında büyük bir eksisi yok.

Peki fan sesi olarak nasıl? Bir de ben ayrıyeten oyun geliştirmeyi düşünüyorum (AAA kalite de olmasa bile indie oyun geliştirmek için Unreal Engine/Unity kullanacağım) bunlar için ekran kartı ne kadar önemli?

Peki fan sesi olarak nasıl? Bir de ben ayrıyeten oyun geliştirmeyi düşünüyorum (AAA kalite de olmasa bile indie oyun geliştirmek için Unreal Engine/Unity kullanacağım) bunlar için ekran kartı ne kadar önemli?
UE ve Unity kullanacak iseniz ve üstüne 3D yapmayıda düşünüyorsanız en kartı oldukça önemli hale geliyor. 5050'den ziyade 4060 daha mantıklı olur, saf performans sizin için daha önemli çünkü. Slayer X5T modele gelirsek fan sesi hakkında bir bilgim yok, cihazlar daha yeni kargoya verildi ve tek 1 tane adam akıllı incelemesi var. Sessiz modda çokta sesli çalışmaz fakat.

5050 ile 4060 arasında çok bir fark olur mu? Çünkü bu model dışında daha iyi bir alternatif bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…