50 binde CB125'e veya 125F alınır mı?

Yeni kasasını biliyorum ama eski kasa ile pek bir alakası yok fiyatları da zaten 100K üstü genelde. Olaya bütçe olarak bakınca ve kuryelik yapmayacak ise arkadaş mantıksız bir motosiklet.

Yeni kasasını biliyorum ama eski kasa ile pek bir alakası yok fiyatları da zaten 100K üstü genelde. Olaya bütçe olarak bakınca ve kuryelik yapmayacak ise arkadaş mantıksız bir motosiklet.
Yakıt tüketimi dışında 100K fiyatı hakettiğini düşünmüyorum zaten. Şuan bana göre 125lik en mantıklı motor NS125. Gerek görünüşü gerek ABS barındırması falan bence en mantıklısı NS almak.

İstanbul içi işe gidip gelmek için dolaşmak için hafta sonları vs bakınıyorum bakalım biraz daha araştıracağım yılbaşına kadar. Teşekkürler yorumlarınız icin...

Yeni kasasını biliyorum ama eski kasa ile pek bir alakası yok fiyatları da zaten 100k üstü genelde. Olaya bütçe olarak bakınca ve kuryelik yapmayacak ise arkadaş mantıksız bir motosiklet.

Hocam size ulaşabileceğim bir numara veya e-posta adresi verebilir misiniz? Bilgisayar parçaları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…