Vallahi bende bilmiyorum dun bir konu daha atmistim cok isiniyor diye acaba Wraith Prism tam oturmamis mi diye dusunmuyor degilim ama kafama imkansiz gibi geliyor.
Eve gecince ekran gortuntusu atarim kac W cektigini. Stock V 1.125 civari ben bunu 1.35V yapinca yukselmesi mantikli geliyor. Bu arada suan 4.0GHz/1.3V olarak kullaniyorum ve 88W cekiyor ama yine de fan sesinden rahatsiz oluyorum ve yayin + oyun oynarken 70 derece + cikiyor boylelikle BIOS'dan ayarladigim fan %85 calisiyor.
Bunun yerine https://www.amazon.com/Cooler-Maste...CT05GFQADFN&psc=1&refRID=XM61JPEPKCT05GFQADFN alsam cok fark gorur muyum? Sizin attiginizin incelemelerine daha onceden bakmistim baya saglam gozukuyor.
Bu arada kasam Phanteks P300 ve derinligi 160MM.
Sizce normal mi 118W 1.325V'ta. Termal macun guzel yayilmamis olmasi isi sorunu cikarir mi?
Ben findik taneciginden bir kucuk olarak birakiyorum ondan sonra basincla duzlelir diyorum.
Tavsiyem arctic'in tek fanlı olanı almanızdan yana. 200 watt TDP değeri var. i5 9400f ile kullanıyorum tam yükte 50-55 derece oluyor. Hyper'ın TDP'si 180 watt.
Tavsiyem arctic'in tek fanlı olanı almanızdan yana. 200 watt TDP değeri var. i5 9400f ile kullanıyorum tam yükte 50-55 derece oluyor. Hyper'ın TDP'si 180 watt.
Ben OC yapinca 120W . Bilgilendirmen icin cok tesekkur ederim.
Baska Arctic 34 Single Fan kullanan ve islemcisi 110W+ olan arkadaslar var mi.
Simdi siparis ettim Arctic 34 E-Sports. Cumartesi gunu geliyor. Geldiginde konu acip degerlendirecegim. Etiketlememi isteyenler yazsin.
Sogutucu elime gecti. Degerlerim ;
Sizce bu degerler normal mi. Kasa on kapagi ve yan kapagi acik. Bana biraz fazla geldi cunku sogutucu 200W kadar destekliyor, ben max 65 derece alirim diye dusundum. Evin ici 23 derece.