%50 CPU kullanan isimsiz işlem

erturkyunus44

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Görev yöneticisine girdiğimde ismi veya açıklaması yazmayan bir işlem sürekli olarak %50 CPU kullanıyor ve bu işlemi kapatamıyorum. Virüs olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam gerekiyor normalde 40 derecede çalışan işlemcim 55 civarında ve oyunlarda işlemci kullanımı %100 oluyor.

Sistemim:
İntel Xeon X5460 3.8GHZ
GTX 750 TI MSI
8GB 1333MHZ RAM
120GB Kingston SSD
600W Cooler Master PSU

Dosya Ekleri

• Başlıksız-3.png
    108,8 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyla alakası yok fakat hangi soğutucu kullanıyorsun. Bende aynı işlemciyi aldım stok fan ile boşta 55 yükte 85 falan görüyor.

SVCHOST uygulamasının simgesine benziyor. Sağ tıklayıp özelliklerini aç. Adı gözükür orada tam adını yaz buraya.
Özelliklerine girdiğimde svchost.exe yazıyor.
Konuyla alakası yok fakat hangi soğutucu kullanıyorsun. Bende aynı işlemciyi aldım stok fan ile boşta 55 yükte 85 falan görüyor.
Xigmatek soğutucum var overclocksuz 33 derecede çalışıyor. Oyunlarda 50 derece oluyor. Ama ben 3.8 GHz'de kullanıyorum boşta 40 yükte 55 oluyordu. Bu olaya kadar tabi şu an boşta 60.

Rica etsem tam model adı nedir , stok değerlerine söyler misin ?

Sağa tıklayıp dosya konumundan silin. Silmeden önce görevi sonlandırın elbette.
Sistem işlemi olduğu için görevi sonlandırdığımda bilgisayar kapanıyor.
Rica etsem tam model adı nedir , stok değerlerine söyler misin ?
Tam modelini bilmiyorum ama stok soğutucu ile ben de aynı sıcaklık değerlerini alıyorudum bu yüzden soğutucu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…