Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #11 Onurfa dedi: Yükte değişiyor 53 54 tam bakmadım Valorant CS:GO Genişletmek için tıkla... Valorant ve CS GO yüke pek sokmaz. Başka bir oyunda veya test uygulaması ile yükte kaç derece olduğuna bakıp söylemen lazım. Boştaki değer çok önemli değil. Bazı kartlar sessizlik için fanı çalıştırmıyor veya az çalıştırıyor. Bu karta göre değişir.
Onurfa dedi: Yükte değişiyor 53 54 tam bakmadım Valorant CS:GO Genişletmek için tıkla... Valorant ve CS GO yüke pek sokmaz. Başka bir oyunda veya test uygulaması ile yükte kaç derece olduğuna bakıp söylemen lazım. Boştaki değer çok önemli değil. Bazı kartlar sessizlik için fanı çalıştırmıyor veya az çalıştırıyor. Bu karta göre değişir.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #12 Onurfa dedi: Eskiden 43-45 derece civarında hatırlıyorum ama bugün baktım 50-52 derece normal mi? 6 saattir çalışıyor bu arada. Eki Görüntüle 979232 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı nedir? Ayrıca kaç yıldır kullanıyorsun. Problem değil o dereceler de olması.
Onurfa dedi: Eskiden 43-45 derece civarında hatırlıyorum ama bugün baktım 50-52 derece normal mi? 6 saattir çalışıyor bu arada. Eki Görüntüle 979232 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı nedir? Ayrıca kaç yıldır kullanıyorsun. Problem değil o dereceler de olması.
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 17 Nisan 2021 #13 Kasa hava sirkülasyonu normal ise bu sıcaklık fazla. Kasa içi hava sirkülasyonu düşük ise normal.
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #14 YiğitSRN dedi: Ekran kartı nedir? Ayrıca kaç yıldır kullanıyorsun. Problem değil o dereceler de olması. Genişletmek için tıkla... EVGA 1660 Super ocak ayından beri 241046 dedi: Kasa hava sirkülasyonu normal ise bu sıcaklık fazla. Kasa içi hava sirkülasyonu düşük ise normal. Genişletmek için tıkla... Hava sirkülasyonu iyi mesh kasa
YiğitSRN dedi: Ekran kartı nedir? Ayrıca kaç yıldır kullanıyorsun. Problem değil o dereceler de olması. Genişletmek için tıkla... EVGA 1660 Super ocak ayından beri 241046 dedi: Kasa hava sirkülasyonu normal ise bu sıcaklık fazla. Kasa içi hava sirkülasyonu düşük ise normal. Genişletmek için tıkla... Hava sirkülasyonu iyi mesh kasa