Steam 50 dolar oyun önerisi

srfrm5533

Zeptopat
Merhaba. Benim biraz oyuna ihtiyacım var depolamam bayağı boş hangi oyunları önerebilirsiniz? Bu arada Dying Light serisi DLC ile de var o yüzden önermeyin. Bir de Grounded diye bir oyun var o oyunu önerir misiniz ve alınır mı? Borderlands önermeyin, bende serisi yok ama gameplayini beğenemedim o yüzden önermeyin. Bu arada sevdiğim oyun türleri şunlar macera, aksiyon, savaş, Simulator, bulmaca, zombi, hayatta kalma üs inşa etme, uzay oyun türleri severim. Sistem ile ilgili sorunum yok depolama ile ilgilide sorunum yok ama oyunların depolaması 100 GB'ı aşmasın bütçem 2600 TL. Oyun önerilerinizi bekliyorum iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic'de daha ucuz ama illa Steam derseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam?

Olan oyunları söylerseniz, daha kolay olur.

Hocam bilinen oyun plarak TLOU 2, RDR2, GTA 5, remnant, Elden Ring var sonrasında biraz daha var.

Elden Ring indirimle 27 dolarlara kadar düşüyor + DLC 25 dolar 52 dolara +200 saat garanti.

Var hocam.

Call of Duty serisini oynayabilirsin.

Hocam en çok hangi oyununu önerirsiniz uzun hikaye için? (Call of Duty olarak)

Son düzenleme:
Hocam bilinen oyun plarak TLOU 2, RDR2, GTA 5, remnant, Elden Ring var sonrasında biraz daha var.

Var hocam.
Mass Effect Legendery Edi , Mafya Serisi , Hitman , Witcher Serisi , Metro Serisi Yani oynadığım ve en kaliteli oyunlar diyebileceklerimin arasına bunlar girer oynamadıkların varsa bunlarada bir göz at derim.

Mass Effect legendery edi, mafya serisi, Hitman, Witcher serisi, metro serisi yani oynadığım ve en kaliteli oyunlar diyebileceklerimin arasına bunlar girer oynamadıkların varsa bunlarada bir göz at derim.

Witcher serisi bana göre bayağı kötü geliyor mafya serisi sarmadı Hitman bakarım metro serisinde indirim beklerim Mass Effect legendary Edition var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı