50 dolarlık klavye gümrüğe takılır mı?

Kairos_

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Amazondan 50 dolarlık bir klavye alacağım. Ama aklıma takılan şey gümrük ve gümrük vergisi. Bu ürün gümrüğe takılır mı? Takılırsa gümrük vergisinin ne kadar olduğunu nereden öğrenirim? Bir de gümrüğe takılırsa ek para ödemem gerekir mi yoksa direkt klavyeyi alırkenki ücretten mi alınır? Çok soru sordum ama şimdiden teşekkürler.

Klavye gümrüğe takılmaz benim bildiğim kadarı ile. Emin olamazsan satıcıya sorabilirsin. Gümrük vergisini satın alırken satıcıya ödüyorsun.

Son düzenleme:
Satıcı ile konuşup bilgi alabilirsin yasal bir şey gelmiyorsa takılcagını sanmam bence.

Amazon'dan alıyorsanız %20 gümrük ücretini sizden alıyorlar zaten. O %20'yi 35 doların üstündeki her ürün için ödemeniz gerekiyor. Ancak checkout sonrası sıkıntı yoksa (istenilen kargo, ürün ve gümrük ücretini ödediyseniz) ürün elinize ulaşır hiç sıkıntı çıkmadan.

Amazon'dan alıyor isen Amazon gümrük işini kendisi hallediyor. Alacağın klavyenin linkini at.
Amazon.com: Corsair Gaming K55 RGB Keyboard, Backlit RGB LED: Computers & Accessories klavye bu

Yani ben para yüklerken karta sadece klavyenin ücretini mi yüklicem yoksa ekstra daha mı yükliycem onu anlamadım da

Ürün toplam 71.69 dolara geliyor. Amazon canlı desteğe bağlanarak kargo ücretini silmelerini söyleyebilirsin. 61.69 dolara gelecektir.

Ürün toplam 71.69 dolara geliyor. Amazon canlı desteğe bağlanarak kargo ücretini silmelerini söyleyebilirsin. 61.69 dolara gelecektir.
Nasıl bu kargo ücretini sildirebilirim ? Sildirirsem elime nasıl ulaşır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…