50 günde limit-türev-integral yetişir mi?

erdopanpa

Hectopat
AYT'de trigonometri 2 ve limit-türev-integral kaldı. Sadece türev ve limitten temelim var. Hedefim 20 üstü net yapmak. Eşit ağırlıkçıyım, son günlerde ne yapmalıyım sizce diğer dersleri de göz önüne alarak? Mezuna kalmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bile hocam iyi çalışmayla her türlü yetiştiririz.

Planlı çalışmayla yeterli. Size de bağlı.

Yetişir.

Biter ama ne kadar detaylı biter bilemem bu konular en baba konular çünkü.

Biter ama ne kadar detaylı biter bilemem bu konular en baba konular çünkü.
Fonksiyon temeli varsa çok rahat full yapar sınavda. 2021 gibi sormazlarsa tabii. LTİ'den genelde zorlamadılar.

Fonksiyon temeli varsa çok rahat full yapar sınavda. 2021 gibi sormazlarsa tabii. LTİ'den genelde zorlamadılar.
Fonksiyon grafiklerinde vs. temelim iyi diyebilirim fasikül bitirmistim sene baslarinda ama integral gözümü korkutuyor daha önce hiç görmediğimden

Fonksiyon grafiklerinde vs. temelim iyi diyebilirim fasikül bitirmistim sene baslarinda ama integral gözümü korkutuyor daha önce hiç görmediğimden
Gereksiz göz korkutan bir konu hocam ben de ilk defa gördüm bu yıl. Fakat inanılmaz kolay geldi çünkü temeli iyi attım. Ondan dolayı es geçme rahat halledersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…