EmreGMR Kilopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar merhaba, ben çok sevdiğim bir arkadaşım için bu soruyu sizlere sorucam. Lütfen bana 50 tl güzel bir mikrofon önerir misiniz? Kulaklık olmıyacak. Sadece mikrofon olucak. Maksimum en fazla 60 lira önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2015
Arkadaşlar merhaba, ben çok sevdiğim bir arkadaşım için bu soruyu sizlere sorucam. Lütfen bana 50 tl güzel bir mikrofon önerir misiniz? Kulaklık olmıyacak. Sadece mikrofon olucak. Maksimum en fazla 60 lira önerilerinizi bekliyorum.
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #2 Trust Starzz Microphone Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Bu ürünü tercih edebilirsin onun işini görecektir diye tahmin ediyorum.
Trust Starzz Microphone Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Bu ürünü tercih edebilirsin onun işini görecektir diye tahmin ediyorum.
EmreGMR Kilopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #3 Bilgehan Demirkaya dedi: Trust Starzz Microphone Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Bu ürünü tercih edebilirsin onun işini görecektir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam arkadaşım galiba bunu alıcak .
Bilgehan Demirkaya dedi: Trust Starzz Microphone Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Bu ürünü tercih edebilirsin onun işini görecektir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam arkadaşım galiba bunu alıcak .