En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.487,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.487,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
şu anda keenetic modem kullanıyorum 13. kanal olması artı fakat 5ghz olması eksi. 5ghz olmasına dikkat edin. bir de bu keenetic omni dsl modemimi router olarak kullanıyorum wan girişi sayesinde yaani fiber gelirse götürür. Acaba tplink de öyle mi
Şu anda Keenetic modem kullanıyorum 13. kanal olması artı fakat 5GHz olması eksi. 5GHz olmasına dikkat edin. Bir de bu Keenetic Omni DSL modemimi router olarak kullanıyorum WAN girişi sayesinde yaani fiber gelirse götürür. Acaba TP-Link'de öyle mi?
Diğer modemlerin çoğu 2.4 GHz olduğundan parazit olma olasılığı artıyor böylece bağlantı yavaşlıyor hocam. Yaani modemin DB'si düşük dahi olsa 5 GHz ilk tercihiniz olmalı bence. İyi sosyaller.