50 Mbit VDSL internet için modem önerisi

Bütçe
max 1500

Araştırdığımda bu modelle TP-Link Archer VR400 arasında kalmıştım VR400'ün yorumları bundan daha iyiydi. Attığınız modeli kullanıyor musunuz?
 
Araştırdığımda bu modelle TP-Link Archer VR400 arasında kalmıştım VR400'ün yorumları bundan daha iyiydi. Attığınız modeli kullanıyor musunuz?

Hayır. Dediğiniz modemin Wi-Fi'si ile ilgili sorunları var diye duymuştum. Tenda V12 öneririm.
 
şu anda keenetic modem kullanıyorum 13. kanal olması artı fakat 5ghz olması eksi. 5ghz olmasına dikkat edin. bir de bu keenetic omni dsl modemimi router olarak kullanıyorum wan girişi sayesinde yaani fiber gelirse götürür. Acaba tplink de öyle mi
 
Şu anda Keenetic modem kullanıyorum 13. kanal olması artı fakat 5GHz olması eksi. 5GHz olmasına dikkat edin. Bir de bu Keenetic Omni DSL modemimi router olarak kullanıyorum WAN girişi sayesinde yaani fiber gelirse götürür. Acaba TP-Link'de öyle mi?

Hocam 5GHz olunca ne eksisi oluyor?
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı