50 Mbps 200GB kotalı vs 20Mbps sınırsız

Makaleler
8
Türk Telekom kullanıcısıyım şu anki paketim 50Mbps hız 200GB kotalı (kota bitince ay sonuna kadar erişim yok). Haliyle oyunlara güncelleme geldiginde veya yeni oyun indirecegim zaman sıkıntı yasıyorum. Bunun için 20Mbps sınırsız pakete geçmeyi düşünüyorum. Sizce iyi olur mu? Biliyorum 50Mbps mükemmel hız ama kotalı olmasından ötürü her istedgimi yapamıyorum.
Bu arada iki paketin fiyatı aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:

20 Mbps öneririm, düşünsene güncelleme yapıyorsun ve İnternet'in kesiliyor bir anda .

Bu ay kotayı doldurdunuz mu?
Önceki aylarda kotanın yüzde kaçını doldurdunuz?

Kullanıma bağlı. 200 gb bana yeter ama sizin kullanımız daha fazla olabilir. Birde RDR2 tarzında oyunlar dışında güncelleme yaparak kolay kolay bitmez.

Kotalı çabuk biter. Ben kendi internet sağlayıcımı aradığımda geçen ay 770 GB tükettiğimi öğrendim . Kotasız en iyisidir.

Bu ay kotayı doldurdunuz mu?
Önceki aylarda kotanın yüzde kaçını doldurdunuz?
Genelde 29-30. gün bitiyor kota ki dikkatlı kullaniyorum ay içinde, bitmemesi icin fazla indirme yapmiyorum (oyunlari ve güncellemerini başka aya erteliyorum)

@Ulunay 'Iin dedigi gibi 7/24 Youtube'dan video izliyorum ya da online oyun oynuyorum

Çok kullandığın için değiştirmeni öneririm ama 20Mbps yetmeyebilir kaç kişi kullandığınızı sorabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…