Merhaba. Ben Manisa turgutlu da yaşıyorum ve yeni internete geçmek istiyorum. Oyun olarak Valorant CS MC falan oyunlar oynamak istiyorum. Fiyat Max 400 TL gibi olsun belki çok az daha çıkabilirim. Ben Turkcell düşünüyorum ama önerilerini bekliyorum. Saygılar.
Merhaba. Ben Manisa turgutlu da yaşıyorum ve yeni internete geçmek istiyorum. Oyun olarak Valorant CS MC falan oyunlar oynamak istiyorum. Fiyat Max 400 TL gibi olsun belki çok az daha çıkabilirim. Ben Turkcell düşünüyorum ama önerilerini bekliyorum. Saygılar.
Taahhütsüz istersen TurkNet ve Netspeed'e bakabilirsin. Ben zamlardan etkilenmemek adına VodafoneNet taahhütlü paket kullanıyorum. Hızdan memnunum, öneririm. Ancak gecikme rakiplerine göre bi tık yüksek.
Anladım hocam altyapı yoksa bölgende airfiber hizmeti veren internet servis sağlayıcısı varsa bakabilirsin ya da Superbox bakabilirsin pahalı biraz yalnız.
Anladım hocam altyapı yoksa bölgende airfiber hizmeti veren internet servis sağlayıcısı varsa bakabilirsin ya da Superbox bakabilirsin pahalı biraz yalnız.
Kanka ben araştırdım interneti falan bulmuştum ama köyde yaşıyorum diye altyapı da yok. Bir tane herkesin internetinin bağlı olduğu bir yer varmış oda dolmuş. Şimdiye kadar uydu ile idate ediyorduk oda 12 Mbps ve sınırlı büyük ihtimal. Bu konuda internet hızını bir şey yaparak arttırabilir miyız internetciyede sorduk en yüksek paket 12 Mbps miş.