Sarp Ucer Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 Ailem NetSpeed, TurkNet vb. şirketlere güvenmiyorlar. Bana güvenilir ve uygun fiyatlı sağlayıcı söyleyebilir misiniz?
Ailem NetSpeed, TurkNet vb. şirketlere güvenmiyorlar. Bana güvenilir ve uygun fiyatlı sağlayıcı söyleyebilir misiniz?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2021 #2 Kablonet iyi diye biliyorum fakat denemedim.
ZvS Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Beşikten mezara talebe 2 Eylül 2021 #3 Türk Telekom , Türkcell Fiber
comspec Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 Yer LTBA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #4 Vodafone kullanıyorum memnunum.
Jake Peralta Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 819 Çözümler 1 2 Eylül 2021 #5 Sarp Ucer dedi: Ailem NetSpeed, TurkNet vb. şirketlere güvenmiyorlar. Bana güvenilir ve uygun fiyatlı sağlayıcı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam aileniz güvenmiyor ise o şirketlere Türk Telekom öneririm. 50Mbps paketini kullanıyorum ve hızın tamamını alıyorum. Tabi fiyatı biraz yüksek.
Sarp Ucer dedi: Ailem NetSpeed, TurkNet vb. şirketlere güvenmiyorlar. Bana güvenilir ve uygun fiyatlı sağlayıcı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam aileniz güvenmiyor ise o şirketlere Türk Telekom öneririm. 50Mbps paketini kullanıyorum ve hızın tamamını alıyorum. Tabi fiyatı biraz yüksek.
Shanverdy Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #7 Sarp Ucer dedi: Ailem NetSpeed, TurkNet vb. şirketlere güvenmiyorlar. Bana güvenilir ve uygun fiyatlı sağlayıcı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Türknet kullanan arkadaşım var ve çok memnun, en yakın zamanda bende Türknet'e geçiş sağlayacağım. Zaten taahhüt gibi bir şey yok bu yüzden problem olacağını düşünmüyorum.
Sarp Ucer dedi: Ailem NetSpeed, TurkNet vb. şirketlere güvenmiyorlar. Bana güvenilir ve uygun fiyatlı sağlayıcı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Türknet kullanan arkadaşım var ve çok memnun, en yakın zamanda bende Türknet'e geçiş sağlayacağım. Zaten taahhüt gibi bir şey yok bu yüzden problem olacağını düşünmüyorum.
Suxap0 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #8 Türk telekom.
Sarp Ucer Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #9 Sarp Ucer dedi: Ailem NetSpeed, TurkNet vb. şirketlere güvenmiyorlar. Bana güvenilir ve uygun fiyatlı sağlayıcı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fiyat üst sınır 95 TL. Sarp Ucer dedi: Fiyat üst sınır 95 TL. Genişletmek için tıkla... Yada 100
Sarp Ucer dedi: Ailem NetSpeed, TurkNet vb. şirketlere güvenmiyorlar. Bana güvenilir ve uygun fiyatlı sağlayıcı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fiyat üst sınır 95 TL. Sarp Ucer dedi: Fiyat üst sınır 95 TL. Genişletmek için tıkla... Yada 100
Gwynbleidd11 Megapat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 892 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #10 Sarp Ucer dedi: Fiyat üst sınır 95 TL. Yada 100 Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da bu fiyat imkansız.
Sarp Ucer dedi: Fiyat üst sınır 95 TL. Yada 100 Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da bu fiyat imkansız.