50 Mbps internet DSL'den VDSL'e mi geçirilmeli?

DSL demesi zaten A(DSL)/V(DSL) desteklediğini gösterir. Kafanız karışmasın.

Zaten VDSL hizmeti alıyorsanız VDSL modem kullanmanız gerekiyor. Aksi halde modeminiz desteklemeyecektir.

Daha önce 12Mbps'lik bir hizmet alıyordum 50mbspye çektim bana ADSL bir internet kullandığımı o yüzden VDSL bir modem almamı söyledir modemi mi biraz kontrol ettikten sonra VDSL desteklemediğini düşündüm çünkü hiçbir yerinde VDSL ibaresi yoktu doğru mu yapıyorum yeni modem alarak bilmiyorum ama deneyeceğim sanırım.
Modem marka modelini verir misiniz?

Modelini bilmiyorum şahsen 12 Mbps kullandığım Türk Telekom modemi mevcut.

Daha önce 12Mbps'lik bir hizmet alıyordum 50mbspye çektim bana ADSL bir internet kullandığımı o yüzden VDSL bir modem almamı söyledir modemi mi biraz kontrol ettikten sonra VDSL desteklemediğini düşündüm çünkü hiçbir yerinde VDSL ibaresi yoktu doğru mu yapıyorum yeni modem alarak bilmiyorum ama deneyeceğim sanırım.

Modelini bilmiyorum şahsen 12 Mbps kullandığım Türk Telekom modemi mevcut.
Arkasında bir yerde yazar. Eğer sadece ADSL yazıyorsa VDSL almanız gerekiyor ki zaten alacakmışsınız.

Arkadaşlar 50 Mbps internet aldım modemin DSL bunu VDSL'ye mi geçirmem gerekiyor?

DSL telefon kablosuyla iletilen internet değil miydi? ADSL ve VDSL ise bakır kablo aracılığıyla iletiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı