50 Mbps internet DSL'den VDSL'e mi geçirilmeli?

DSL telefon kablosuyla iletilen internet değil miydi? ADSL ve VDSL ise bakır kablo aracılığıyla iletiliyor.

Ev telefonu kullanmıyorum daha önce ADSL kullanıyordum VDSL'e geçiş yaptım. Sorunun kabloda olduğunu düşünmüyorum.

Dediğim gibi VDSL hizmeti alacaksanız VDSL modem gerekir aksi mümkün değil. Kullandığınız modemin marka model bilgisi verirseniz destekleyip desteklemediği konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Modeminizin marka modelini söyleyebilir misiniz?

Td W9970 v3.
Dediğim gibi VDSL hizmeti alacaksanız VDSL modem gerekir aksi mümkün değil. Kullandığınız modemin marka model bilgisi verirseniz destekleyip desteklemediği konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Yeni modem aldım şu an DSL ışığı yanıp sönüyor sadece arıza kaydı oluşturduk bakalım ne olacak bekliyorum.

Td W9970 v3.

Yeni modem aldım şu an DSL ışığı yanıp sönüyor sadece arıza kaydı oluşturduk bakalım ne olacak bekliyorum.
Yanlış bilgi verilmiş kesinlikle. modeminiz Türk Telekom tarafından satılmış Broadcom çipsetli Türkiye'de yaygın biçimde kullanılan Wiif 4 özellikli ADSL-VDSL bir modemdir.

Yeni modem almanız gerekmez. Modem arayüzünden eğer VDSL modülasyonu kapatıldıysa aktif edip kullanmaya devam edebilirsiniz.

Eğer böyle bir ayar bulamadıysanız en kötü ihtimal modeme iğne batırıp sıfırlayıp kullanıcı adı ve şifreyi girip kullanmaya devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…