KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #1 Merhaba 50 Mbps internete geçiş yapmış bulunuyorum şu anlık hat değerlerime bir bakabilir misiniz? Hat değerlerimin fotografı. Dosya Ekleri hat değerleri.png 40 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba 50 Mbps internete geçiş yapmış bulunuyorum şu anlık hat değerlerime bir bakabilir misiniz? Hat değerlerimin fotografı.
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.428 Çözümler 7 16 Eylül 2022 #2 KayraWs dedi: Merhaba 50 Mbps internete geçiş yapmış bulunuyorum şu anlık hat değerlerime bir bakabilir misiniz? Hat değerlerimin fotografı. Genişletmek için tıkla... Değerleriniz fena değil bunun üstü sıkıntı yaratabilir. Onun dışında sorun yok hayırlı olsun.
KayraWs dedi: Merhaba 50 Mbps internete geçiş yapmış bulunuyorum şu anlık hat değerlerime bir bakabilir misiniz? Hat değerlerimin fotografı. Genişletmek için tıkla... Değerleriniz fena değil bunun üstü sıkıntı yaratabilir. Onun dışında sorun yok hayırlı olsun.
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #3 DeliDivane dedi: Değerleriniz fena değil bunun üstü sıkıntı yaratabilir. Onun dışında sorun yok hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Stabil bir internet sağlar mı? Cevabınız için teşekkürler.
DeliDivane dedi: Değerleriniz fena değil bunun üstü sıkıntı yaratabilir. Onun dışında sorun yok hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Stabil bir internet sağlar mı? Cevabınız için teşekkürler.
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.428 Çözümler 7 16 Eylül 2022 #4 KayraWs dedi: Stabil bir internet sağlar mı? Cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet hat değerleriniz tarafından sorun yaşamazsınız.
KayraWs dedi: Stabil bir internet sağlar mı? Cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet hat değerleriniz tarafından sorun yaşamazsınız.