Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.496 Çözümler 5 17 Temmuz 2024 #11 grainn dedi: Yani 13 download almam çok az gibi geliyor bana. Sizce Türk Telekom'u aramalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam 50 Mbps paket neden aldınız?
grainn dedi: Yani 13 download almam çok az gibi geliyor bana. Sizce Türk Telekom'u aramalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam 50 Mbps paket neden aldınız?
grainn Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2024 #12 Cracker18 dedi: Hocam 50 Mbps paket neden aldınız? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom. sametozbass dedi: Çok kötü bir değer santrale uzaksın galiba. Genişletmek için tıkla... Ya aslında merkezde işlek bir caddedeyim santrale uzak olduğumu sanmıyorum bir arayıp görüşeceğim Türk Telekom'la. Cracker18 dedi: Hocam 50 Mbps paket neden aldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam diğerleri çok pahalıydı düğün falan yaptık en uygun bu vardı bunu seçtik...
Cracker18 dedi: Hocam 50 Mbps paket neden aldınız? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom. sametozbass dedi: Çok kötü bir değer santrale uzaksın galiba. Genişletmek için tıkla... Ya aslında merkezde işlek bir caddedeyim santrale uzak olduğumu sanmıyorum bir arayıp görüşeceğim Türk Telekom'la. Cracker18 dedi: Hocam 50 Mbps paket neden aldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam diğerleri çok pahalıydı düğün falan yaptık en uygun bu vardı bunu seçtik...