icimino Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 Modem ile aramda 2 oda var. İnternet hızım 50 Mbps. Bütçede sorun yok. İyisinden bir Wi-Fi adaptörü önersenize. Yardımcı olsanız.
Modem ile aramda 2 oda var. İnternet hızım 50 Mbps. Bütçede sorun yok. İyisinden bir Wi-Fi adaptörü önersenize. Yardımcı olsanız.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 2 Mayıs 2025 #2 Hocam router öneririm çok daha verimli. Benim modem ile aramda 10 metre civarı var ve modemde hız neyse aynı hızı alıyorum.
Hocam router öneririm çok daha verimli. Benim modem ile aramda 10 metre civarı var ve modemde hız neyse aynı hızı alıyorum.
Strocuss Femtopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #3 Ugreen AC1300 kullanıyorum İtopya'dan almıştım sıkıntısız şu an 7 ayı geçmiştir.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.982 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #4 icimino dedi: Modem ile aramda 2 oda var. İnternet hızım 50 Mbps. Bütçede sorun yok. İyisinden bir Wi-Fi adaptörü önersenize. Yardımcı olsanız. Genişletmek için tıkla... Modeminin ve şu an kullandığın Wi-Fi adaptörünün modeli nedir?
icimino dedi: Modem ile aramda 2 oda var. İnternet hızım 50 Mbps. Bütçede sorun yok. İyisinden bir Wi-Fi adaptörü önersenize. Yardımcı olsanız. Genişletmek için tıkla... Modeminin ve şu an kullandığın Wi-Fi adaptörünün modeli nedir?
icimino Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #5 ZyXEL VMG3313-B10a Kullandığım adaptör yok.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.982 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #6 icimino dedi: ZyXEL VMG3313-B10a Kullandığım adaptör yok. Genişletmek için tıkla... Modeminin yanına router al ve OpenWrt yükleyip öyle kullan ben öyle yapıyorum evin her yerinde çekiyor. Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
icimino dedi: ZyXEL VMG3313-B10a Kullandığım adaptör yok. Genişletmek için tıkla... Modeminin yanına router al ve OpenWrt yükleyip öyle kullan ben öyle yapıyorum evin her yerinde çekiyor. Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 2 Mayıs 2025 #7 NYTMARE dedi: Modeminin yanına router al ve OpenWrt yükleyip öyle kullan ben öyle yapıyorum evin her yerinde çekiyor. Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Bu ürünü tam bilmiyorum ama ben A4 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha bütçe dostu olacaktır.
NYTMARE dedi: Modeminin yanına router al ve OpenWrt yükleyip öyle kullan ben öyle yapıyorum evin her yerinde çekiyor. Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Bu ürünü tam bilmiyorum ama ben A4 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha bütçe dostu olacaktır.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.982 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #8 AhmetAlii dedi: Bu ürünü tam bilmiyorum ama ben A4 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha bütçe dostu olacaktır. Genişletmek için tıkla... A4 modeli artık eskide kaldı işlemci ve RAM olarak.
AhmetAlii dedi: Bu ürünü tam bilmiyorum ama ben A4 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha bütçe dostu olacaktır. Genişletmek için tıkla... A4 modeli artık eskide kaldı işlemci ve RAM olarak.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 2 Mayıs 2025 #9 NYTMARE dedi: A4 modeli artık eskide kaldı işlemci ve RAM olarak. Genişletmek için tıkla... Bütçe çıkmaz ise diye attım. Ben tek bilgisayara bağlanmak için kullandığım için çok fark etmiyor doğrusu.
NYTMARE dedi: A4 modeli artık eskide kaldı işlemci ve RAM olarak. Genişletmek için tıkla... Bütçe çıkmaz ise diye attım. Ben tek bilgisayara bağlanmak için kullandığım için çok fark etmiyor doğrusu.