50 MBPS internet ping 100'den aşağı düşmeme sorunu

scienly

Hectopat
Daha fazla  
Uydunet 50 MBPS 250 GB AKK'li kullanıcısıyım. Herhangi bir oyunda pingim 100'den düşmüyor. Düşse de çok nadir. 90-85 gibi bir şey oluyor. Gördüğüm kadarıyla birçok kişide aynı sıkıntı var bunu düzeltmenin yolu yok mu? Arkadaşlarımla beraber oynuyorum ve superonline hatta d-smart interneti kullanan arkadaşım bile 60-70 ping alırken ben neden bu kadar çok alıyorum.

Aşağıda ping test ve speed test sonuçlarını ekledim. Ping test Frankfurt serverına göre yapılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
League Of Legends üzerinden örnek verecek olursam TR ve West serverları arasında bile ping farkı olabiliyor. Sorun, sen kaynaklı olmayabilir. Anlık dalgalanmalar yaşıyor musun?

Malesef Uydunet'in yurtdışı çıkış pingleri biraz fazla. Örnek verirsem, Edirne'deki bir sunucuya ping atınca 15 çıkıyor fakat 5 km ötedeki Bulgaristan sunucusuna ping attığımda 60 çıkıyor. Olay tamamen Uydunet ile alakalı. Şuan Superonline kullanıyorum Almanya Frankurt serverinden 45-50 civarı ping alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…