A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 Ethernet ile bağlanıyorum 50 Mbps internetim var yeterli olur mu?
DanyW Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #2 Ben oynuyorum ve yeterli. Görüntü güzelleştirmesi istiyorsan Microsoft Edge Canary kullanmanı öneririm.
Ben oynuyorum ve yeterli. Görüntü güzelleştirmesi istiyorsan Microsoft Edge Canary kullanmanı öneririm.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 11 Aralık 2022 #3 xCloud için en az 10 Mbps öneriliyor. Daha iyi bir oyun deneyimi için 50 Mbps yeterli olacaktır.
A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #4 DanyW dedi: Ben oynuyorum ve yeterli. Görüntü güzelleştirmesi istiyorsan Microsoft Edge canary kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama ile giriyorum. Zembla dedi: xCloud için en az 10 Mbps öneriliyor. Daha iyi bir oyun deneyimi için 50 Mbps yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam 20 Mbps yazıyor internrt sitesinde rahatça oynayanilir miyiö.
DanyW dedi: Ben oynuyorum ve yeterli. Görüntü güzelleştirmesi istiyorsan Microsoft Edge canary kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama ile giriyorum. Zembla dedi: xCloud için en az 10 Mbps öneriliyor. Daha iyi bir oyun deneyimi için 50 Mbps yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam 20 Mbps yazıyor internrt sitesinde rahatça oynayanilir miyiö.
DanyW Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #5 Agony1376 dedi: Hocam uygulama ile giriyorum. Genişletmek için tıkla... Tavsiye sadece yine siz bilirsiniz. Agony1376 dedi: Hocam 20 Mbps yazıyor internrt sitesinde rahatça oynayanilir miyiö. Genişletmek için tıkla... Oynarsın sıkıntı yok. Dediğim gibi ben de oynuyorum. Gecikme de hissetmiyorum. Sadece internet sağlayıcım kötü olduğundan görüntü bozuluyor arada.
Agony1376 dedi: Hocam uygulama ile giriyorum. Genişletmek için tıkla... Tavsiye sadece yine siz bilirsiniz. Agony1376 dedi: Hocam 20 Mbps yazıyor internrt sitesinde rahatça oynayanilir miyiö. Genişletmek için tıkla... Oynarsın sıkıntı yok. Dediğim gibi ben de oynuyorum. Gecikme de hissetmiyorum. Sadece internet sağlayıcım kötü olduğundan görüntü bozuluyor arada.
A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #6 DanyW dedi: Tavsiye sadece yine siz bilirsiniz. Oynarsın sıkıntı yok. Dediğim gibi ben de oynuyorum. Gecikme de hissetmiyorum. Sadece internet sağlayıcım kötü olduğundan görüntü bozuluyor arada. Genişletmek için tıkla... Benim Superonline fiber hocam sıkıntı çıkmaz herhalde @DanyW
DanyW dedi: Tavsiye sadece yine siz bilirsiniz. Oynarsın sıkıntı yok. Dediğim gibi ben de oynuyorum. Gecikme de hissetmiyorum. Sadece internet sağlayıcım kötü olduğundan görüntü bozuluyor arada. Genişletmek için tıkla... Benim Superonline fiber hocam sıkıntı çıkmaz herhalde @DanyW
DanyW Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #7 Agony1376 dedi: Benim Superonline fiber hocam sıkıntı çıkmaz herhalde @DanyW Genişletmek için tıkla... Anlık ping artışları yaşamıyorsanız sıkıntı olmaz.
Agony1376 dedi: Benim Superonline fiber hocam sıkıntı çıkmaz herhalde @DanyW Genişletmek için tıkla... Anlık ping artışları yaşamıyorsanız sıkıntı olmaz.
A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #8 DanyW dedi: Anlık ping artışları yaşamıyorsanız sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam yok 3 yazıyor Speedtest'te.
DanyW dedi: Anlık ping artışları yaşamıyorsanız sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam yok 3 yazıyor Speedtest'te.
DanyW Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #9 Sorunsuz oynarsınız.
A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #10 DanyW dedi: Sorunsuz oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam hovcam sğolun.