M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 10 Haziran 2022 #11 qkami dedi: Aboneliği fesedersem yenisi çok daha pahalı. Altyapım 71 Mbps gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bu değerler bunu göstermiyor. O yazanlar tahmini değerlerdir. Bana da 75 diyor ama çok rahat 100 alıyorum.
qkami dedi: Aboneliği fesedersem yenisi çok daha pahalı. Altyapım 71 Mbps gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bu değerler bunu göstermiyor. O yazanlar tahmini değerlerdir. Bana da 75 diyor ama çok rahat 100 alıyorum.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 10 Haziran 2022 #12 qkami dedi: DSL kablosu mu ismi bilmiyorum ama ucundaki altın pinler priz gibi olan yuvasının içinde kalmış ondan olabilir mi sorun? Genişletmek için tıkla... Ezik kablo, açıkta kalan kablo, üstüne basınç uygulanmış kablo vs. bunların hepsi internet yavaşlığına sebep olabilir.
qkami dedi: DSL kablosu mu ismi bilmiyorum ama ucundaki altın pinler priz gibi olan yuvasının içinde kalmış ondan olabilir mi sorun? Genişletmek için tıkla... Ezik kablo, açıkta kalan kablo, üstüne basınç uygulanmış kablo vs. bunların hepsi internet yavaşlığına sebep olabilir.
qkami Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #13 Khaleesi Targaryen dedi: Ezik kablo, açıkta kalan kablo, üstüne basınç uygulanmış kablo vs. bunların hepsi internet yavaşlığına sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Bugün priz ve kabloyu değiştirdim sorun hala aynı.
Khaleesi Targaryen dedi: Ezik kablo, açıkta kalan kablo, üstüne basınç uygulanmış kablo vs. bunların hepsi internet yavaşlığına sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Bugün priz ve kabloyu değiştirdim sorun hala aynı.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 11 Haziran 2022 #14 qkami dedi: Bugün priz ve kabloyu değiştirdim sorun hala aynı. Genişletmek için tıkla... Binanızdaki dağıtım kutusundan eve kadar olan kabloyu kontrol etme şansınız varsa bakın. Orda da problem yoksa ekiplere söyleyin hallederler.
qkami dedi: Bugün priz ve kabloyu değiştirdim sorun hala aynı. Genişletmek için tıkla... Binanızdaki dağıtım kutusundan eve kadar olan kabloyu kontrol etme şansınız varsa bakın. Orda da problem yoksa ekiplere söyleyin hallederler.